Lauantai 28.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KYYJÄRVELLE SOTILASANSIOMITALI LIPPUJUHLAPÄIVÄNÄKYYJÄRVELLE SOTILASANSIOMITALI LIPPUJUHLAPÄIVÄNÄ

KYYJÄRVELLE SOTILASANSIOMITALI LIPPUJUHLAPÄIVÄNÄ

8.6.2020 Juttuvinkki: Rintamaveteraaniliiton Keski-Suomen piiri / Pekka Toivonen (tallensi M.O.)

Puolustusvoimat muisti ansioituneita kansalaisia lippujuhlapäivänä 4.6.2020.

Puolustusvoimain komentaja myöntää Puolustusvoimien lippujuhlapäivänä ansioituneille kansalaisille sotilasansiomitalin. Puolustusvoimissa palveleville sotilasansiomitali voidaan myöntää palveluksessa kunnostautumisesta, erityisestä neuvokkuudesta tai aloitteellisuudesta tai pelottomasta toiminnasta vaaratilanteessa. Puolustusvoimiin kuulumattomalle henkilölle mitali voidaan myöntää puolustusvoimien hyväksi tehdystä poikkeuksellisen ansiokkaasta työstä. Ensimmäinen sotilasansiomitalin varsinainen myöntämispäivä oli 4. kesäkuuta 1978 jolloin se luovutettiin Tasavallan presidentti Urho Kekkoselle ja kenraali Lauri Sutelalle.

4.6.2020 arvokas kunniamerkki myönnettiin 197 henkilölle, mukana myös kyyjärveläinen sotakamreeri Raimo Salo. "Otan huomionosoituksen vastaan nöyrästi. Kunnia ja kiitos kuuluu myös niille lukuisille ihmisille, jotka ovat vuosikymmenten aikana edesauttaneet työtäni maanpuolustuksen ja veteraaniperinteen parissa", toteaa Raimo Salo.

Rintamaveteraanien Keski-Suomen piiri onnittelee sotakamreeri Raimo Saloa ja toivottaa menestystä tulevissa elokuva- ja musiikkiprojekteissa.

Pekka Toivonen Puheenjohtaja, liikuntaneuvos Jyväskylä