Perjantai 25.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Juhannus kutsuu sanan kuuloonJuhannus kutsuu sanan kuuloon

Juhannus kutsuu sanan kuuloon

18.6.2020 Kyyjärven seurakunta / Minna Erkkilä

Keskikesän suuri juhla, Juhannus, on tulevana viikonloppuna. Sitä vietetään Johannes Kastajan muistoksi. Saamansa nimen (Johannes = Jumala on armollinen) mukaisesti Johannes julisti Jumalan armollista hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksiantamista.
Juhannuksena vietämme myös kansallista juhlapäivää, Suomen lipun päivää, sekä keskikesän luonnonjuhlaa.

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelusta vietämme lauantaina 20.6. klo 13 kauniin luonnon keskellä, Kotikylän puistossa.

KORJAUS: penkkejä on puistossa riittävästi, mutta jos haluat varmistaa mukavan istumapaikan, voit ottaa oman tuolin, jakkaran, puutarhatuolin tms. mukaan. Ajan henkeen kuuluu myös omien virsikirjojen käyttö - mahdollisuuksien mukaan.

Jumalanpalveluksen toimittaa khra Tarja Sulkala, kanttorina on Minna Erkkilä ja suntiona Juha Humalajoki. Salme Tanskanen laulaa.

 

Sunnuntaina 21.6. klo 13 on sanajumalanpalvelus kirkossa. Siellä istumapaikkoja riittää kaikille, vaikka joka toinen rivi onkin pois käytöstä.

Pyhän aiheena ja päivän tekstien keskeisenä sisältönä on Kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden.

Tavataan puistossa ja kirkossa. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Aihealueen yhteistyöyritykset

Kyyjärven Hautauspalvelu
R uusisalo
Ruokala Margit
Karstulan Evankelinen Opisto