Perjantai 23.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Fysikaalisen hoitolaitoksen kesätiedote , päivitetty 3.6.Fysikaalisen hoitolaitoksen kesätiedote , päivitetty 3.6.

Fysikaalisen hoitolaitoksen kesätiedote , päivitetty 3.6.

1.6.2020 Eevaliisa Hakola

Oi ihana kesäkuu! Aurinkoista ja ihanaa, tervettä kesää meille kaikille. Edelleen teitä palvellaan, mutta rajoituksiakin on vielä voimassa.

Kevät on ollut erilaisia rajoituksia täynnä ja jokainen on joutunut uudella tavalla miettimään omaa toimintaansa. Meidän työssä rajoitukset ovat tietysti eniten kohdistuneet riskiryhmiin. Valvira, Avi ja Keski-Suomen sairaanhoitopiiri /Saarikka sekä Soite ovat velvoittaneet meitä ohjeistuksillaan tiettyihin asioihin, koskien etenkin palveluseteleillä annettavia palveluita. Ne hoidot ovat pääsääntöisesti olleet keskeytyksessä. Sallittua on ollut vain kiireellinen ja välttämätön kuntoutus.

"Läsnäkuntoutus toteutetaan etenkin silloin kun se on välttämätön terveyden tai työ- ja toimintakyvyn turvaamiseksi. Hoito toteutetaan edelleen varo - ja suojatoimin, joita muutenkin käytetään hoidon yhteydessä."  Saarikan palvelusetelillä riskiryhmään kuuluva voi siis tulla hoitoon, mikäli haluaa ja oma terveydentila sen sallii. Soita, kysy - mietitään yhdessä tilanteesi.

Saarikan palveluseteleillä annettava fysioterapia toteutetaan pääsääntöisesti kuntosalilla. Kuntosalimme on ollut poissa yleisestä käytöstä maaliskuun puolelta asti. Kuntosali pysyy yhä suljettuna, ainakin kesän ajan.  Eli sitä käyttävät vain fysioterapia asiakkaamme.

Soiten ( Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä) palvelusetelien käyttö, koskien perholaisia jalkahoito- ja lymfaterapia asiakkaita, Päivitys: Hoitorajoitus poistettu 3.6.

Viikon 26 pidämme kesälomaa. 

Parhaiten tavoitat puhelimitse - Hoitotyön aikana emme vastaa puhelimeen mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

Jari 0400 907680

Eevaliisa 0500 907680