Lauantai 19.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kirjaston loppukesän kuulumisiaKirjaston loppukesän kuulumisia

Kirjaston loppukesän kuulumisia

1.8.2020 Kirjasto / Maarit Ohranen

Omatoimikirjasto on avoinna maanantaista 3.8.2020 alkaen joka päivä klo 7 – 21.

Omatoimikirjasto on ollut Kyyjärvellä suljettuna 18.3. alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Kirjastoon on päässyt asioimaan palveluajalla jo kesäkuun alusta alkaen ja nyt rajoitusten lieventyessä otamme myös omatoimikirjaston käyttöön.

Omatoimiaukioloaikoina kirjastoissa ei ole henkilökuntaa paikalla valvomassa tilan käyttöä. Omatoimikirjaston ovi avautuu asiakkaan henkilökohtaisella kirjastokortilla ja sen nelinumeroisella tunnusluvulla. Asiakkaat voivat lainata ja palauttaa automaateilla, lukea lehtiä, työskennellä ja käyttää tietokoneita sekä langatonta verkkoa.

Kyyjärven omatoimikirjaston käyttö edellyttää sopimuksen allekirjoittamista. Sopimuksen voi tehdä kirjastossa kirjaston palveluajalla.

Asiakkaita pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä kirjastossa asioidessaan. Kirjastoon ei pidä tulla sairaana. Kirjastoon on hankittu käsidesiä ja kertakäyttökäsineitä sekä desinfiointiaineita asiakkaiden omatoimiseen näppäimistöjen ja laitteiden puhdistukseen.

Jotta pystyisimme takaamaan mahdollisimman turvallisen asioinnin, niin olemme vähentäneet pöytien ja tuolien määrää, jotta myös lehtien lukijoilla säilyy turvavälit. Myös lasten osaston lelut on poistettu käytöstä.

Palveluajalla kirjastossa on tehostettu siivousta. Mutta huomioithan, että omatoimikirjaston aukioloaikoina siivousta ei ole järjestetty.

Kirjasto palvelee 1.6. - 31.8.2020 hieman lyhennetyillä palveluajoilla:

  • Ma klo 14 - 18
  • Ti klo 10 - 15
  • Ke klo 10 - 15
  • To klo 14 - 18

Mikäli haluat, voit edelleen tilata aineistoa sähköpostilla tai puhelimitse. Ja tietysti myös verkkokirjasto on käytössäsi.

Kyyjärven kirjasto, 044 4597060
Tuliharjuntie 43, 43700 Kyyjärvi
kyykirja@kyyjarvi.fi, www.keskikirjastot.fi

Aihealueen yhteistyöyritykset

Ruokala Margit
Paletti kauppiasyhdistys
Karstulan Lukio
Karstulan Evankelinen Opisto