Lauantai 08.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Etsivä nuorisotyöntekijä Iida Poikonen
Etsivä nuorisotyö KyyjärvelläEtsivä nuorisotyö Kyyjärvellä

Etsivä nuorisotyö Kyyjärvellä

1.7.2020 Kyyjärven kunta / Sivistysosasto / M-L Immonen

Kyyjärvellä etsivänä nuorisotyöntekijänä toimii Iida Poikonen. Hän esittelee alla työtään.

"Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsisi vähän apua elämässä etenemiseen tai vaihtoehtojen pohtimiseen. Etsivään voit ottaa yhteyttä esimerkiksi jos alanvaihto tai työn hakeminen mietityttää, tarvitset tsemppiä koulun pääsykokeisiin, toimeentuloon liittyvä asiat mietityttää, kelan tai te-toimiston hakemukset ja ilmoitukset tuntuu vaikealta, koet yksinäisyyttä tai et vain tiedä keneen voisit olla yhteydessä sinua askarruttavasta asiasta. Jos et tiedä keneltä kysyä, voit aina kysyä etsivältä, niin selvitetään asia yhdessä.

Etsivätyö on aina nuorelle vapaaehtoista ja ilmaista. Työskentelyn lähtökohtana ovat nuoren omat tavoitteet ja päämäärät. Edistetään yhdessä sun asioita.

Kyyjärven etsivänuorisotyö toteutetaan yhteistyössä Karstulan ja Kannonkosken kanssa. Etsivä on tavattavissa Kyyjärvellä keskiviikkoisin sekä tarvittaessa myös muina päivinä. Laita vain rohkeasti viestiä, jos koet että me voitais työskennellä yhdessä! Myös läheiset voivat olla yhteydessä, jos heillä herää nuoresta huoli."

Terkuin Iida Poikonen
Puhelin/whatsapp 044-4596668
Instagram etsivat_iidajasalla
Facebook Etsivätyö Karstula Kyyjärvi Kannonkoski
Snapchat iida-etsiva”