Lauantai 19.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Naisten ja junnujen lentopalloturnaus 22.8.2020Naisten ja junnujen lentopalloturnaus 22.8.2020

Naisten ja junnujen lentopalloturnaus 22.8.2020

1.8.2020 Kyyjärven KyKy/lAnnemari Mäntynen

Koronakevään vuoksi viime pääsiäiseksi suunniteltu lentopalloturnaus jouduttiin valitettavasti perumaan. Nyt onkin kovasti tullut toiveita, että emmekö järjestäisi elokuun lopulla uutta turnausta. Mieli kun tekisi jo päästä pelaamaan ja osa porukoista toivoi samalla saavansa alkavaa sarjakautta varten harjoituspelejä alle.
KyKyn Lentopallojaosto päätti 14.7.20 kokouksessaan, että turnaus voidaan pitää, mutta joukkuemäärä rajataan viiteentoista. Alustavaa kyselyä on tehty tuosta ajankohdasta ja kiinnostusta on ollut. Katsotaan miten Koronatilanne etenee Suomessa ja pidetään peukkuja, että toinen aalto ei ehdi tulemaan tai toivottavasti ei tule ollenkaan. Mutta sen ehdoilla mennään.

Turnauksessa on erikseen A ja B sarjat, mikäli molempiin sarjoihin ilmoittautuu riittävästi joukkueita. Muuten pelataan kaikki samassa sarjassa. B-sarjassa saa pelata kaksi korkeintaan 2-sarjatason pelaajaa.  Poikajunnuja voi olla joukkueessa vahvistuksena 2/joukkue pienin pelirajoituksin. Pojat eivät saa torjua naisia, iskulyönti täytyy tapahtua jalat maassa, eiväkä pojat saa syöttää hypäreitä.

Turnaukseen ovat tervetulleita myös C-ikäiset pojat, mutta toivotaan, että tasonsa tuntien miettivät onko parempi ilmoittautua A vai B sarjaan.  Edellä mainitut rajoitukset eivät koske C-ikäisiä poikia. Puskaradio kertoo, että ainakin KyKyn C-junnut ovat tulossa pelaamaan ja varmaan salilla nähdään entistä kehittyneempi joukkue huippuvalmennuksen ja treenien ansiosta.

Osallistumismaksu on 60 e/joukkue. Joukkueilla on kirjuri- ja tuomarointivastuut. Kahviossa tarjolla kahvia, sämpylöitä ja keittolounas ym.  Ilmoittautumiset mielellään tekstiviestillä tai Whatsapin kautta 15.8.2020 mennessä Annelle, puh: 040 9132402.