Lauantai 08.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
"Etätyökartano" myynnissä"Etätyökartano" myynnissä

"Etätyökartano" myynnissä

1.8.2020 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Läpi vuosikymmenten tässä talossa on riittänyt hyörinää ja monenlaista toimintaa. Nyt - parin hiljaiselovuoden jälkeen - siihen etsitään uutta elämää ja toimintaa.

Pölkin Oskarin kaupassa riitti asiakkaita talon historian alkuvaiheessa ja kaupan ollessa kiinni piha-alueella oli nuorilla tekemistä. Tapiot "Saha" ja Lintulahti muistelivat aikanaan kuinka pihalla jo tuolloin pelattiin lentopalloa. Verkoksi riitti pelkkä naru ja varmaan tuon ajan nuoret touhusivat paljon muutakin.

Asuntonakin se on ollut. Jossain myöhemmässä vaiheessa aika pelottava paikka oli matalan siiven itäpääty, kun siellä hammaslääkäri paikkaili reikäisiä hampaita. Talon toimiessa kunnanvirastona parhaimmillaan joka ainut koppi oli täynnä ja täynnä olivat paloaseman toimistotkin tuolloin. 2000-luvun taitteessa taloon vedettiin ensimmäiset valokuidut. Muutama tietokone ilmestyi pöydille ja ihmeteltiin kovasti tarvitaanko sähköpostia ikinä mihinkään. 2020-luvulle tultaessa talo kuitenkin viimein hiljeni, virastossa työskenteli vain muutama henkilö ja talo laitettiin lopulta kokonaan kiinni.

Nyt on tullut aika laittaa talo myyntiin ja etsiä siihen uutta elämää ja toimintaa. Eurooppa kuulemma digitalisoituu lähivuosina ja ainakin tältä osin talo täyttää huippukriteerit. Harvoin tulee edes tällaisia mahdollisuuksia vastaan.

Lisää tietoa Huutokaupat.comissa....

Tässä linkki https://huutokaupat.com/1996731