Lauantai 08.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Seurakuntamme uudet nimikkolähetit seurakuntasalissa torstaina 23.7.Seurakuntamme uudet nimikkolähetit seurakuntasalissa torstaina 23.7.

Seurakuntamme uudet nimikkolähetit seurakuntasalissa torstaina 23.7.

1.8.2020 Kyyjärven seurakunta/ Riitta Kytölä

Nyt on mahdollisuus tavata Kyyjärven seurakunnan uusi nimikkolähettiperhe! Jiska ja Petra Gröhn sekä lapset Elias (5v.), Aaron ( 3 v.) ja Anni (11 kk) tulevat vierailemaan Kyyjärvellä torstaina 23.7. Suora lähetys Keniaan -tilaisuus alkaa kello 18 ja kahvitus alkaa jo klo 17.30.

Gröhnit ovat olleet nimikkolähettejämme vuoden alusta, kun Antti Saarenketo jäi eläkkeelle. Anttihan oli Liisa-vaimonsa kanssa nimikkolähettimme 10 vuotta, joista ensimmäset Keniassa ja viimeiset Etelä-Sudanin työssä.

Nyt jatkamme siis Keniassa Jiskan ja Petran perheen matkassa. Korona-virus keskeytti heidän työnsä Keniassa toistaiseksi, mutta rukouksemme on, että Jumala armahtaisi maailmaa tuolta virukselta ja heidän työnsä saisi jatkua siellä pian! Eliaksen, Aaronin ja Annin kautta saamme myös lasten näkökulmaa lähetystyöhön. Jumala käyttää työssään pieniä ja suuria. Sinua ja minuakin!

Niin kuin sanotaan: Jumalan kutsu hänen lähelleen on voimassa -ja voima on kutsussa! Olet tervetullut!