Lauantai 28.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Myyjäiset Paletissa lauantaina 12.9. kello 10 alkaenMyyjäiset Paletissa lauantaina 12.9. kello 10 alkaen

Myyjäiset Paletissa lauantaina 12.9. kello 10 alkaen

11.9.2020 Kyyjärven seurakunta/ Riitta Kytölä

Lauantaina on Paletissa mynnissä leivonnaisia, arpoja, harjoja, postikortteja, villasukkia ja monenlaista muuta mukavaa.

Tuotto menee oman seurakunnan lähetystyön hyväksi. Meillähän on uudet nimikkolähetit: Jiska ja Petra Gröhnin perhe Keniassa, joskin tällä hetkellä he ovat Suomessa sattuneesta syysta. Heidän perheeseensä kuuluu kolme lasta - 5- ja 3- vuotiat Elias ja Aaron ja 1-vuotias Anni. Toisena nimikkokohteena meillä on Syktyvkarin pieni seurakunta Komin tasavallassa Venäjällä. Saamme olla auttamassa ihmisiä ja evankeliumin leviämistä näissä paikoissa ja mukana Jumalan työssä!

Tervetuloa ostoksille!