Maanantai 26.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Liikuntatilojen käyttösäännöistäLiikuntatilojen käyttösäännöistä

Liikuntatilojen käyttösäännöistä

1.10.2020 Kyyjärven kunta / Maija-Liisa Immonen

Kunnan liikuntatiloissa, liikunta- ja kuntosalilla on mukavasti käyttäjiä, mikä on hienoa. Kuntalaisten käytettäväksi ne on tarkoitettukin. Suurin osa käyttäjistä noudattaa sovittuja käyttövuoroja ja tilan käytöstä annettuja ohjeita loistavasti. Valitettavasti jonkin verran on tullut palautetta myös asiattomasta käytöksestä. Muistathan noudattaa tilojen käyttösääntöjä ja koronan ehkäisemiseksi annettuja hygieniaohjeita!

Toimintakauden 2020-2021 alussa  myönnetyt liikuntasalivuorot ovat vuoron varanneiden käytössä.  Liikuntasalille saatu avain on vuorokohtainen, avainta ei ole lupa antaa muille käyttäjille tai avata ovia muille käyttäjille.  Kunnan tulee kohdella kaikkia käyttäjiä tasapuolisesti. Käyttövuorot varataan ennakkoon ja  varatusta vuorosta taksan mukaisen käyttömaksun. Ilman varausta liikuntasalia ei voi käyttää.  Alle 18-vuotiaiden ohjattuun liikuntaan varatuilla vuoroilla ei ole maksua, mutta nämäkin vuorot tulee varata.   Liikuntasalilla on edelleen vapaita vuoroja varattavissa kaudelle 2020-2021. Salivuoroja voi tiedustella kunnanvirastolta p. 044 4597111 tai kirjaamo@kyyjarvi.fi.

Liikuntasalilla on koulun lääkekaappi, jossa on kylmäpusseja. Kaappiin tuodut kylmäpussit häviät nopeasti.  Käytäthän kylmäpusseja vain liikuntapiirin aikana sattuneiden tapaturmien hoitoon.

Kuntosalinkin käyttäjiä kunta kohtelee tasapuolisesti. Kuntosalin avain / kausikortti on henkilökohtainen, kausikortin lunastanut voi käyttää kuntosalia.  Avainta ei saa luovuttaa muiden henkilöiden käyttöön tai päästää salille henkilöitä, jotka eivät ole sopineet kuntosalin käytöstä eivätkä maksaneet käyttömaksua.  Kuntosalin käyttäjiltä on tullut palautetta, että salilla käy ulkopuolisia henkilöitä, joilla ei ole lunastettua kausikorttia.  Käyttösääntöjä rikkovalle kuntosalin käyttäjälle tulee seuraamuksia: huomautus ja sen jälkeen käyttöoikeuden peruminen. Kaikki kuntosalin käyttäjät maksavat vahvistetun taksan mukaisen maksun. Kunnan työntekijöillä on oikeus käyttää kunnan ylläpitämää kuntosalia maksutta.  Kuntosalin kausikortteja voi tiedustella koulusihteeri Pirkko Kotaselta, p. 044 4597 057 tai pirkko.kotanen(at)edu.kyyjarvi.fi.