Sunnuntai 29.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Paletissa 21-vuotissynttärit 30.10.-1.11.2020Paletissa 21-vuotissynttärit 30.10.-1.11.2020

Paletissa 21-vuotissynttärit 30.10.-1.11.2020

28.10.2020 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Taas vuosi kulunut nopeasti ja Paletin synttäreiden aika. Koko viikonlopun ajan liikkeissä on huikeita tarjouksia. Pyhäinpäivänä tarjolla täytekakkukahvit ja sunnuntaina jaetaan hihaheijastimia asiakkaille. Lisäksi arvotaan kaikkien synttäreillä käyneiden kesken 3x100 euron lahjakortit.

Erikoinen vuosi on ollut Kyyjärven Paletissakin. Keväällä koronan takia kaikki erikoisliikkeet pidettiin yli 2 kk kiinni. Vain Sale ja Apteekki palvelivat asiakkaita vaikeimman ajan yli. Kesä toi onneksi kotimaan matkailijoita mukavasti Palettiin ja nyt syksyllä ollaan jälleen oltu varpaillaan, jottei korona ottaisi otettaan. Onneksi turvallisuus on pysynyt hyvällä mallilla ja Paletissa asioineet ovat kiitettävästi huolehtineet käsihygienasta ja turvaväleistä.

Kauppiaat ovat laittaneet  todella hyviä synttäritarjouksia, niihin voit käydä tutustumassa jo ennakkoon esim.netissä Kauppakeskus Paletin tarjoukset sivuilla. Ostosten lomassa voi pysähtyä herkulliselle porsaanleike-aterialle lauantaina Kahvila-Ravintola Keskipisteeseen, ateria maksaa silloin vain 10 euroa.Lisäksi la-su siellä kahvi+ munkki vain kolmella eurolla.

Iittala outletin Kyyjärven myymälässä käynnistyy jo torstaina 29.10. hurja remonttimyynti. Kaikki tuotteet myydään vähintään 40 % alennuksilla. Tuoterajoitukset henkilökunnalta.

Yhteimyymälästä Finlaysonin tasarahapöydistä kodin tekstiilejä edullisesti vaikkapa jo pukin konttiin ja Fiini Fröökynän synttäritarjouksena kaikista naisten vaatteista -20 %. Lisäkuvistakin näet eri liikeiden synttäritarjouksista näytteitä.

Synttäreille toivotamme kaikki tervetulleiksi. Iloitaan yhdessä siitä, että Kyyjärvellä on Kauppakeskus ja paikka ,jossa on kiva asioida ja tavata tuttujakin aina silloin tällöin.