Keskiviikko 25.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Hyvinvointikysely kuntalaisilleHyvinvointikysely kuntalaisille

Hyvinvointikysely kuntalaisille

16.11.2020 Kunta/Immonen M-L/LJ/10.11.2020

Vastausaikaa jatkettu 20.11.2020 saakka

Hyvä kuntalainen

Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi. Kyyjärvellä arvioidaan hyvinvointisuunnitelmaa 2017-2020  ja päivitämme hyvinvointisuunnitelman  vuodelle 2021,  jonka valmistelun tueksi kaipaamme kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia jokapäiväisestä hyvinvoinnistaan. Kyselyn tavoitteena on selvittää, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat kuntalaisten kokemat hyvinvoinnin kehittämiskohteet.

Vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 20.11.2020 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Yhteenveto vastauksista julkaistaan osana Kyyjärven hyvinvointisuunnitelmaa. Vastaukset annetaan nimettöminä, eikä yksittäiset vastaukset tule hyvinvointiyhteenvedossa esille. Vastausaineisto hävitetään vastausten koonnin jälkeen.

https://www.jict.fi/kyyjarven_hyvinvointikysely_kuntalaisille

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 20e arvoista lahjakorttia kauppakeskus Palettiin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite) kyselylomakkeessa kerrotulla tavalla.  Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot hävitetään arvonnan jälkeen.

Kiitos vastauksistasi ja osallistumisestasi hyvinvointityön kehittämiseen kotikunnassasi!