Maanantai 23.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Joulupuu on rakennettu!Joulupuu on rakennettu!

Joulupuu on rakennettu!

23.11.2020 Kyyjärven MLL/ Leena Parkkonen

Joulupuu on valtakunnallinen Nuorkauppakamareiden organisoima joulukeräys vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Kyyjärvellä keräys järjestetään yhteistyössä Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamarin, Kyyjärven MLL:n, Saarikan perhetyöntekijöiden sekä Kyyjärven kirjaston toimesta. Osallistumalla keräykseen olet mukana tuomassa hyvää joulumieltä oman kotikylän lapselle, tämän perheelle, sekä tietysti saat myös itsellesi hyvän mielen. Keräys järjestetään 23.11.-10.12.2020.

Keräykseen voit osallistua hakemalla kirjastossa olevasta kuusesta suljetun kirjekuoren, jonka sisällä on tieto lahjan saajan iästä, sukupuolesta sekä lahjatoiveesta. Palauta paketoitu lahja kirjastoon sen aukiolo aikana. Näin olet mukana luomassa hyvää joulumieltä myös oman kotikylän vähävaraisille perheille. 

 

Kiitos kun välität ja mukavaa joulun odotusta kaikille!