Maanantai 23.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärveltä lähtee 87 Joulun lapsi -pakettia!Kyyjärveltä lähtee 87 Joulun lapsi -pakettia!

Kyyjärveltä lähtee 87 Joulun lapsi -pakettia!

20.11.2020 Kyyjärven seurakunta/ Riitta Kytölä

Torstai-iltana oli iloista hyörinää seurakuntasalissa, kun kuvan joukko ahkeria ja iloisia talkoolaisia oli tekemässä Joulun lapsi -paketteja seurakuntasalissa.
Valmiita paketteja ja paljon villasukkia, lapasia, pipoja, vihkoja, kyniä, paitoja ym. pakettiin laitettavaa oli tuotu talkooiltaan. Uskon, että kaikki paketit, sukat, lapaset ja muut oli tehty ja tuotu rakkaudella!
Ja niin kävi, että pienistä puroista syntyi virta ja Kyyjärveltä lähtee 87 Joulun lapsi -pakettia Moldovan ja Romanian köyhille lapsille tuottamaan jouluiloa! Uskomatonta!

Pakettien lisäksi rahaa tuli 45,50 ja voi olla, että tämän lisäksi joku on tehnyt virtuaalipaketin. Sen tekeminen on vieläkin mahdollista osoitteessa www.joulunlapsi.fi

Oikarin Seppo ja Elina pakkasivat paketit autoosa ja toimittavat ne Saarijärvelle tai Jyväskylään, mistä ne toimitetaan taas edelleen viimein määränpäähänsä!

Lämpimät kiitokset kaikille, jotka tavalla tai toisella osallistuitte pakettien tekoon! Toteutukoon teidän kohdallanne Sananlaskujen kirja sana:"Joka toisia ruokkii, syö itse kyllin, joka tarjoaa vettä,saa itse juoda." Hyvää joulumieltä teille kaikille!