Tiistai 26.09.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

Tee ehdotuksesi Peuralinnan ja Harsunnevan tuulivoimapuistojen nimiteemaksi

1

Keksi nimiteema Peuralinnan ja Harsunnevan tuulivoimapuistoille. Nimikilpailussa haetaan teemaa, jonka ympärille itse voimaloiden nimet voidaan nimetä. (Esimerkkinä nimiteema: Seitsemän veljeksen puisto. Nimiteeman kuvaus: Myllyt nimetään Juhani, Aapo, Lauri, Timo.....Eero)

Kilpailun palkintona on YIT:n Chalets-konseptin mukainen viikonloppu valitsemassasi kohteessa Vierumäellä, Vuokatissa, Levillä, Rukalla tai Ylläksellä. YIT Chalets –loma-asunnot ovat täysin varusteltuja vapaa-ajanasuntoja, jotka sijaitsevat erinomaisilla paikoilla ympäri Suomen. Voittajaa odottaa lomailuun valmis asunto (n. 61 m2) monipuolisten liikkumismahdollisuuksien äärellä. Voit tutustua lomakohteisiin täältä.


Kilpailu on voimassa 15.10.2014 saakka ja voittaja julkistetaan 31.10.2014

****************************************************************************************

PEURALINNAN TUULIVOIMAPUISTO
Ehdotukseni Peuralinnan tuulivoimapuistoille
Teeman kuvaus:
HARSUNNEVAN TUULIVOIMAPUISTO
Ehdotukseni Harsunnevan tuulivoimapuistoille
Teeman kuvaus
Kilpailuun osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä.
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinumero

 
****************************************************************************************

Kilpailuehdot

Osallistuminen

Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee täyttää kilpailun osallistumislomake. Raadin voittajaksi valitseman teeman ehdottanut henkilö saa palkinnoksi YIT Chalets-viikonlopun valitsemassaan kohteessa Vierumäellä, Vuokatissa, Levillä, Rukalla tai Ylläksellä. Kaikki määräajassa nimikilpailuun osallistuneet ehdotukset otetaan huomioon. Lopullisen päätöksen nimestä tekee YIT:n valitsema raati. Raadilla on myös oikeus olla valitsematta nimeä kilpailuun osallistuneiden joukosta. Jos kilpailuun osallistunut nimiehdotus voittaa ja valitaan tuulivoimapuistojen nimiteemaksi / nimeksi, kaikki käyttöoikeudet nimen käyttöön on YIT Rakennus Oy:llä, käsittäen mm. nimen julkaisun, käytön markkinoinnissa ja muissa kirjallisissa tuotteissa, käytön puistojen nimenä eri yhteyksissä ja tarkoituksissa, oikeuden sen rekisteröintiin tai muuhun suojaamiseen ja nimen luovuttamiseen edelleen. Lähetettyään nimiehdotuksen kilpailuun on lähettäjä luovuttanut kaikki em. ja muut käyttöoikeudet nimeen YIT Rakennus Oy:lle.


Palkinto


Voittaja saa viikonloppuloman Chalets loma-asunnossa valitsemassaan kohteessa enintään 6 hengelle, arvo 550-750 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä siihen sisälly matkakustannuksia sekä ruokailuja. Kohteeseen ei voi ottaa mukaan lemmikkieläimiä. Lahjakortti ei ole voimassa kunkin kohteen suurimpana sesonkiaikana.


Palkinnon lunastaminen


YIT ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja ilmoittaa yksityiskohdat palkinnon lunastamisesta. Mikäli voittaja on alaikäinen, hän tarvitsee palkinnon vastaanottamiseen huoltajan suostumuksen. Mahdollisen arpajaisveron maksaa kilpailun järjestäjä.


Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta


Kilpailuun osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä sekä kilpailun järjestäjän päätöksiä.
YIT pidättää oikeuden muutoksiin.


Kilpailuaika


Nimiehdotuksia voi lähettää 15.10.2014 saakka, jonka jälkeen YIT:n nimeämä raati päättää lopullisesta nimestä.


Järjestäjän tiedot:


YIT Rakennus Oy, PL 36, 00621 Helsinki
puh 020 433 111, Y-tunnus: 1565583-5

 

Osallistu ja voita! Palkintona upea
YIT Chalets-konseptin mukainen viikonloppuloma!