Perjantai 30.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

   KESKI-SUOMEN 71. MAAKUNTAVIESTI - lauantaina 17.2.2018  

 **************************************************************************************

Keski-Suomen Maakuntaviesti 2018 hiihdetään Kyyjärvellä legendaarisissa Harsunkankaan Hiihtojen maisemissa lauantaina 17.2.2018. Harsunkankaalla, jossa aikanaan ovat sujutelleet lähes kaikki Suomen tunnetuimmat kilpahiihtäjät Eero Mäntyrannasta Helena Takaloon! Lähtölaukaus kajahtaa komeasti klo 12.00.

Toivottavasti saamme iloita hyvistä suorituksista ja tapaamme näissä samoissa maisemissa tulevaisuuden Mäntyrannat ja Takalot mukana sankoin joukoin.

Toivotamme kaikki joukkueet, hiihtäjät ja hiihdon ystävät tervetulleiksi Kyyjärvelle!

  --------------------------------------------------------------------------------------

Maakuntaviestin järjestelyvastuun kantavat Kyyjärven kunta ja urheiluseura Kyyjärven Kyky yhteistyökumppaneineen. Vastuu on iso, mutta kuten niin usein ennenkin, vahvalla yhteisöllisyydelle lupaamme hoitaa vuoden 2018 Maakuntaviestin mallikkaasti maaliin.

Historiaa teemme ainakin siinä, että ensimmäistä kertaa Keski-Suomen maakuntaviesti näkyy suorana nettiTV-lähetyksenä NopolaNews -verkkopalvelun kautta. Lähetys tehdään selostettuna ja kommentoituna monikameratuotantona.

 

Maakuntaviestin pakkasraja on -17 °C. Mikäli kilpailu pakkasen tai jonkin muun syyn takia joudutaan siirtämään, niin varapäivä on sunnuntai 18.2.2017. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------

71. KESKI-SUOMEN MAAKUNTAVIESTIN PÄÄSPONSORIT