Sunnuntai 17.02.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

Ostosvinkit ja tarjoukset

Takaisin

Rekrytoinnit, vuokratyöntekijät ja kotiapua Oivasta!

Voimassa 28.06.2018 - 31.08.2018

Yrittäjä, tiesithän vuokratun työntekijän edut itsellesi? Uuden, ennestään tuntemattoman työntekijän palkkaaminen
on yritykselle iso asia. Kun vuokraat työntekijän ensin Oivan kautta, saat riskittömästi tutustua työntekijään, hänen työintoonsa, motivaatioonsa
ja maksat vain tehdyistä työstä. Oivan maltillinen ja kilpailykykyinen veloituskerroin sisältää kaikki työnantajan lakisääteiset kulut, sairasajanpalkat,
arkipyhät ja työterveyshuollon. Oiva hoitaaa kaikki työnantajalle kuuluvat velvoitteet ja ilmoitukset viranomaisille. Helppoa!

Rekrytointipakettiin kuuluu mm. työpaikkailmoitukset useilla eri foorumeilla, listätietojen antaminen kyselijöille, haastattelut potetiaalisille hakijoille, suositusten tarkistamiset ja kirjalliset esittelyt haastatelluista hakijoista. Tarvittaessa tarkentavat haastattelut tai soveltuvuustehtävät.
Rekrytointipalkkio realisoituu maksettavaksi vasta siinä vaiheessa kun ja jos sopiva työntekijä löytyy. 

Oivan kodintukipalveluja on saatavilla tällä hetkellä Kyyjärvellä, Perhossa, Karstulassa, Kivijärvellä, Kinnulassa ja Kannonkoskella. Alkusyksystä palvelut laajenevat Viitasaarelle ja Pihtiputaalle.
Siivoukset, ikkunoidenpesut, pienet pihatyöt ym. kotiin ja mökille Oivasta. Meiltä voit kysyä myös omaishoitajan tuurausta ja asiointiapua senioreille. Toimintakyvyn aleneman omaaville asiakkaille voimme myydä kotipalvelua ilman arvonlisäveron osuutta. Lisäksi palvelujenosto oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Soita rohkeasti ja kysy lisää Oivasta! p. 044 4388330 tai 044 4388301.

Meillä on aikaa juuri sinulle!

 

 

 

 

OivaTyö Oy
Kurssitie 40
43300 Kannonkoski


Puh: 044 4388 330

www.oivatyo.fi

Haku