Keskiviikko 22.05.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

Ostosvinkit ja tarjoukset

Takaisin

Löydä työntekijä!

Voimassa 12.02.2019 - 28.02.2019

TALVITARJOUS! Rekrytointi 799€ + alv24%

* Työpaikkailmoitukset useaan foorumiin
* Perusteelliset haastattelu
* Suositusten tarkastukset
* Parhaiden hakijoiden esittelyt

Rekrytointipalkkiota ei laskuteta, jos henkilö palkataan vuokratyöntekijäksi vähinään 4kk ajalle.

MYÖS HENKILÖSTÖVUOKRAUS KAUTTAMME

Henkilöstövuokraus on helppo tapa palkata työntekijä.
Me hoidamme työnantajan velvoitteet ja maksat vain laskun.


 

 

Lisätietoja palveluista:

Henkilöstövuokrauksessa työntekijä työskentelee käyttäjäyrityksessä, mutta on työsuhteessa OivaTyöhön. Käyttäjäyritys voi olla esimerkiksi tehdas, kauppa jne. Henkilöstövuokraus on helppo tapa työllistää, sillä OivaTyö hoitaa kaikki työnantajan velvoitteet ja käyttäjäyritys maksaa vain laskun tehdyistä tunneista. Henkilöstövuokraus mahdollistaa myös sen, että useampi yrittäjä voi tarvittaessa käyttää samaa työntekijää yhteisesti ja jokainen yritys saa oman laskun.

Rekrytointipalvelussa OivaTyö etsii toimeksiantona tietynlaista työntekijää yritykselle. Esimerkiksi olemme rekrytoineet projektipäälliköitä, tuotantotyöntekijöitä, ompelijoita jne. Tällainen rekrytointi koostuu työpaikkailmoittelun tekemisestä useaan eri foorumiin, hakijoiden työhakemusten vastaanottamisesta, perusteellisesta haastattelusta, suositusten tarkastamisesta ja parhaiden hakijoiden esittelemisestä toimeksiantajayritykselle. Lopullisen valinnan palkattavasta työntekijästä tekee aina käyttäjäyritys. OivaTyö tekee näin suurimman ja työläimmän esikarsintavaiheen ja näin käyttäjäyritys säästää aikaa, vaivaa ja usein myös työajassa mitattuna rahaa.

Työllisyystoimijana meillä on kotikenttäetu pohjoisessa Keski-Suomessa ja sen naapurikunnissa. Toimimme tarpeen mukaan koko Suomessa. Olemme avoimia uusille ehdotuksille, joten kaikissa ideoissa kannattaa ottaa yhteyttä. Toimimme nopeasti, joustavasti ja luotettavasti.


Lue lisää toiminnastamme www.oivatyo.fi

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kuinka voimme olla avuksi juuri sinulle!

OivaTyö Oy
Kurssitie 40
43300 Kannonkoski


Puh: 044 4388 330

www.oivatyo.fi

Haku