Keskiviikko 28.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

Rakennuspalvelu Suomen Jotar Oy

 

Monipuolinen rakennuspalvelu Keski-Suomessa

Rakennuspalvelu Suomen Jotar Oy on Karstulalainen rakennusliike, joka saneeraa ja rakentaa uutta. Olemme tarjonneet laadukasta rakennuspalvelua jo vuodesta 1994 lähtien. Toimimme pääasiassa Keski-Suomessa, mutta tarvittaessa kauempanakin.

Laadukasta työtä kaikissa kohteissa

Toimintamme perustuu vahvaan rakennusalan osaamiseen ja vuosikymmenien kokemukseen. Olemme rakentaneet useita rivitaloja, omakotitaloja, huviloita, halleja ja muita rakennuksia sekä saneeranneet edellä mainittujen lisäksi kohteita aina linnasta navettaan saakka. Vuodesta 2013 alkaen myös täkymetrimittaukset kuuluvat palveluumme.

Avoinna uusille haasteille

Koska rakentaminen kehittyy jatkuvasti, pidämme silmät avoinna myös uusille asioille. Suhtaudumme rakentamiseen haasteita pelkäämättä ja teemme sellaista työnjälkeä, josta voimme olla ylpeitä. Yrityksessämme työskentelee vuodenajasta riippuen 5-15 kokenutta ja ammattitaitoista työntekijää.

Luotettavat yhteistyökumppanit

Rakennuspalveluumme kuuluvat myös purkutyöt, ja tarvittaessa toimimme yhteistyössä alan osaajien kanssa. Meillä on luotettavia yhteistyökumppaneita myös maansiirto-, putki-, sähkö- ja maalaustöihin.

Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, joten meidän puoleemme voi kääntyä vesi- tai palovahinkoasioissa. Tarjoamme palvelua, jossa asiakkaan ei tarvitse huolehtia muusta kuin laskusta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Löydät meidät myös osoitteesta suomenjotar@suomenjotar.fi

Pitkä

 

Takaisin

Yhteystiedot

Rakennuspalvelu Suomen Jotar Oy

Hietalantie 29
43520 KIMINKI

Yhteyshenkilö: Jorma Lehto
Puh: 0400 218 469
Puh: Mika Lehto 0407232639

www.suomenjotar.fi

rakennusliikkeitä, rakennusliikkeet, rakennusliike, rakentaminen