Tiistai 21.08.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

JETTA-TALO Oy

2Jetta-talo – avaimia omaan kotiin yli 25 vuotta
Jetta-talolla on juuret syvällä pohjalaisessa rakentamisperinteessä.
Sukupolvelta toiselle periytynyt käsityötaito ja ajanmukainen tuotantotekniikka synnyttävät jälkeä, joka täyttää vaativimmatkin tarpeet. Perhon tehtaan oma sahalaitos, valikoitu puutavara ja oma jalostusketju tuottavat varmaa ja taattua laatua. Jetta-talo valmistetaan asiakkaille, jotka arvostavat laatua niin suunnittelussa, materiaaleissa kuin valmistuksen jokaisessa yksityiskohdassa. Asiantunteva palvelu suunnittelun ja rakentamisen eri vaiheissa ovat tutkitusti Jetta-talon vahvuuksia.
Jetta-talo säästää luontoa jo valmistusvaiheessa. Luonnonmateriaalit, puu ja sen jalosteet, hyödynnetään tarkasti ekologista ajattelutapaa noudattaen. Laadukkaat materiaalit ovat myös kestäviä. Luonnonvaroja säästyy kun rakennetaan kerralla kunnolla ja markkinoiden lämpimin seinärakenne säästää kallistuvaa lämmitysenergiaa.
Jetta-talo valmistaa vuosittain n. 300 rivi- ja omakotitaloa 120 ammattilaisen voimin. Liikevaihtoa syntyy n. 18 milj. euroa. Jetta- konserniin kuuluvat Jetta-talo Oy ja Jet-Puu Oy. Jetta-talo Oy on Pientaloteollisuusyhdistys (PTT) ry:n jäsen.
Jetta-taloissa asuu tyytyväisiä ihmisiä.

 

Takaisin

Yhteystiedot

JETTA-TALO Oy

Viitalammintie 69
69950 Perho

Käyntiosoite:
Viitalammintie 69

Yhteyshenkilö: Sampo Tuomivaara
Puh: 020 7866 500

www.jetta-talo.fi

Rakentaminen, suurelementit, valmistalot, omakotitalot, rivitalot, toimitilat.