Lauantai 19.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

Kodin Kattoturva Oy

UPEA KATTOPAKETTI VALMIIKSI ASENNETTUNA

Kun hankit kaikki kattotuotteet ja katemateriaalin asennettuna meiltä, varmistat tuotteiden yhteensopivuuden. Ammattitaitoiset asentajat toteuttavat asennustyön laadukkaasti ja nopeasti.

KÄSITYÖNÄ TEHTÄVÄT RAKENNUSPELLITYKSET

Meiltä saat kaikki rakennuspellitykset mittatilaustyönä paikoilleen asennettuna. Vankalla kokemuksella hoidamme myös vaativien ja monimuotoisten kohteiden rakennuspeltityöt.

SADEVESIJÄRJESTELMÄLLÄ SUOJAAT KODIN

Toteutamme saumattomat sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Varmista sadevesijärjestelmän toiminta pitkäksi aikaa eteenpäin.

KATTOTURVATUOTTEET KOTISI SUOJAKSI JA TURVAKSI!

Kattoturvatuotteet suojelevat sinua, muita ihmisiä ja omaisuuttasi. Kulkuväylien yläpuolella olevien lumiesteiden tehtävänä on estää lumen putoaminen alla olevien ihmisten päälle. Palotikkaat ovat tärkeä osa hätäpoistumistietä tulipalon sattuessa. Laki edellyttää järjestämään tarvittavat kulkutiet katolle. Kannattaakin siis huolehtia, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin. Hyvin suunnitellulla katolla on turvallista liikkua sekä tehdä tarvittavia huoltotöitä.

Katon säännöllinen huoltaminen lisää käyttöikää

Nykyaikaiset katemateriaalit kestävät Suomen olosuhteissa hyvin hoidettuna pitkään. Säännöllinen huoltaminen auttaa välttämään suuret kattoremontit ja pidentää katon elinikää. Katon todellista kuntoa kannattaa seurata vuosittain ja huolehtia ettei katolle ja sadevesijärjestelmiin kerääntyneet roskat ja epäpuhtaudet pääse vaurioittamaan rakenteita ja materiaaleja. Säännöllinen huoltaminen auttaa välttämään suuret kattoremontit ja pidentää katon elinikää. Kiinteistön omistajan kannattaa aina tarkistuttaa katolle syntyneet vauriot. Katon säännöllinen pesu ja suojakäsittely ovat ensisijaisia huoltotoimia katolle.

Takaisin

Yhteystiedot

Kodin Kattoturva Oy

Kumpulantie 79
69950 Perho

Yhteyshenkilö: Myynti Turo Lampela
Puh: 045 230 8244
Puh: Asennukset, toimitusjohtaja Pasi Lampela 0400 421 519

www.kodinkattoturva.fi

Peltikattojen asennukset, Rakennuspellitykset, Sadevesijärjestelmät, Kattoturvatuotteet, Katon pesut ja huollot. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin yli 20 vuoden kokemuksella. Meille mikään urakka ei ole liian pieni tai liian iso.