Operaatio Joulun lapsi on taas tulossa!

Seurakunnat
14.10.2021
Kyyjärven seurakunta
Riitta Kytölä
Kuvassa Joulun lapsi -kenkälaatikkoja ja niihin pakattavia tavaroita eli tässä villasukkia ja nukke.

Operaatio Joulun lapsi on taas tulossa!

Muistutus, että vielä on aikaa laittaaa puikot suihkamaan, jos haluaa vaikka tikata lapaset, sukat tai pipon Moldovan tai Romanian köyhille lapsille! Jos et ehdi neuloa, voi ne toki ostaa kaupastakin!

Taas on siis mahdollisuus ilahduttaa konkreettisesti Itä-Euroopan köyhiä lapsia tekemällä joulupaketti. Entiseen tapaan voit valita, teetkö paketin tytölle vai pojalle ja ikäryhmän (2-4v, 5-9 v. tai 10-14v.).

Pakettiin laitetaan ikään sopiva lelu, villasukat, pipo, käsineet, pitkähihainen paita, penaali, lyijy- ja värikyniä, pyyhekumi, teroitin, piirustus- tai värityskirja, vihko, palasaippua, hammasharja, hiusharja tai kampa. Mukaan voi laittaa myös muuta lasta ilahduttavaa, esim. tarroja, hiuslenkkejä yms. Kaiken pakettiin laitettavan tulee uutta ja käyttämätöntä. Ei sotaleluja eikä noituuteen tai muuhun sellaiseen liittyviä tavaroita, eikä enää karkkia eikä hammastahnaa, ei mitään syötävää eikä juotavaa, ei teräaseita! Lisäksi voit laittaa mukaan joulutervehdyksen.

Paketin voi koota myös yhdessä ystävien tai naapureiden kanssa. Ja jos et halua koota koko pakettia, voit tuoda mitä haluat edellä mainituista tavaroista kirkkoherranvirastoon tai torstaina 11.11. yhteiseen Joulun lapsi -paketointi-iltaan  seurakuntasaliin klo 17 alkaen. Siellä kootaan yhdessä paketteja! Olet tervetullut sinne!

Netistä löytyy lisää tietoa hakemalla sanalla joulunlapsi. joulunlapsi.fi -sivustolla on myös mahdollisuus tehdä paketti virtuaalisesti.

Ohjeita  ja ja laatikoita saa kirkkoherranvirastosta tai Kylätuvalta. 

Paketteja ja tavaroita voi tuoda kirkkoherranvirastoon maanantaisin ja perjantaisin klo 9-12 ja ja keskiviikkoisin kello 9-13. Jos nuo ajat eivät käy tai on muuta kysyttävää, soita Riitalle p. 045-129 1622.

Hyvää joulun lapsi -mieltä!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset