Kipeille lihaksille Perskindol apteekista

Tarjous voimassa
-

Saiko metsän antimien kerääminen selkäsi kipeytymään? Oletko haravoinut hartiasi helliksi? Kipeytyykö niskasi tietokoneen ruudun tuijottamisesta?

Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kylmä-lämpögeeli lihaskipuun ja nivelille. Kaksivaikutteinen geeli viilentää ja rauhoittaa välittömästi, jonka jälkeen seuraa lämmön tunne.Geeliä voi käyttää useita kertoja päivässä, aina kun kipu tuntuu. Geelin hierominen hoidettavalle alueelle auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä saa aikaan miellyttävän lämpimän tunteen ja rentouttaa lihaksia.

Perskindol Thermo Hot Gel on tehokkaasti lämmittävä geeli lihasjumeihin. Geelin lämmittää, tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää lihaksen parantumista. Perskindol Thermo Hot Gelin lämpövaikutus alkaa muutamassa minuutissa. Tämä sopii erityisesti kipeille hartioille ja selälle.

Perskindolia voi käyttää muiden kipuvoiteiden lisänä. Esimerkiksi kaksi kertaa päivässä annosteltavan tulehduskipuvoiteen rinnalla voi käyttää Perskindolia tuomaan helpotusta päiväaikaan.

Farmaseutin vinkki: Kokeile Perskindolia levottomiin jalkoihin, miellyttävä lämpö auttaa rentouttamaan jalat kun nukkumaanmenoaika koittaa.

Syyskuun ajan Perskindolit tarjoushintaan apteekista.

- Sekä keltainen että punainen 100ml tuubi 15,90€ (norm. 18,92€)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kivijärven apteekki / Kyyjärvi

Keskustie 22
43800
Kivijärvi
014 471 194
kyyjarven.apteekki@apteekit.net

Lääkkeet, reseptit, reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, lääkejätteiden vastaanotto, lääkkeiden oikea käyttö, lääkeneuvonta, lääkeopastus, lääkeiden, annostelu, tabletit, hintaneuvonta.