Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Palloilutapahtumaa vietettiin auringonpaisteessa

30.7.2005 Nopola News juttuvinkki / teksti ja kuvat Maija Uusisalo

Lauantainen kuntopassitapahtuma keräsi urheilukentälle parikymmentä innokasta palloilijaa ja saman verran kannustajia.

Tapahtuman tarkoitus oli alun perin kisailla kolmessa lajissa samalla joukkueella, mutta vähäisen joukkuemäärän vuoksi joukkueet tehtiin paikan päällä ja vaihdeltiin lajien välillä.

Ensimmäisenä lajina oli pesäpallo sovelletuin säännöin ja monenlaista kommenttia pelin aikana kuului kentältä, mm. ”Miten niin tuplahaava? Mikä se on? ” ”Keksittekö te näitä sääntöjä tässä pelin aikana?” Eli aivan vannoutuneita lajin harrastajia eivät kaikki paikalla olleet kuulostaneet olevan. Mutta tärkeintä oli liikkuminen mukavassa porukassa ja sitäkin pesiksen osalta kyllä tuli. Toiseen lajiin joukkueita vähän jälleen muokkailtiin ja suunnattiin jalkapallokentälle. Kenttääkin suurennettiin, jotta kaikki innokkaat pääsivät potkupallon kimppuun. Peliajaksi sovittiin 2 x 20 minuuttia, mikä ennen pelin alkua tuntui joistakin melko lyhyeltä ajalta, mutta pelin edetessä kysyttiin useaan kertaan, että vieläkö sitä aikaa on paljon jäljellä… Mahtoiko jalis olla kuitenkin se eniten kuntoa vaativa laji?

Kahden pitkän kaksikymmenminuuttisen jälkeen porukka hiippaili vapisevin jaloin beach-kentälle ja vuorossa oli jälleen joukkueiden jako. Nyt jakaannuttiin neljään joukkueeseen ja kaikki pelasivat kaikkia vastaan yhden 25:n pisteen erän. Kuka voitti? No, sitä ei taida tietää kukaan eikä sitä siellä pelipaikalla kukaan kysynytkään vaan ilmassa leijunut kysymys oli, että pelataanko taas ensi vuonna ja mitä muita turnauksia täällä on tulossa.

Kuntopassitapahtumaksi tämä oli näin oikein toimiva ja ehkä ensi vuonna voitaisiinkin miettiä, että kaikki innokkaat tulisivat vain kentälle ja sitten pelattaisiin eri lajeja eri joukkueilla. Sen tämä tapahtuma ainakin osoitti, että ainakin näihin kolmeen lajiin löytyy innokkaita harrastajia niin naisista kuin miehistäkin ja ikähaitarikin taisi olla reilusta kymmenestä vuodesta lähelle viittäkymmentä.