Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Sivistyslautakunnan päätöksiä 18.4.2012

Sivistyslautakunta on kokouksessaan 18.4.2012 käsitellyt ja päättänyt seuraavia asioita.


Kunnanhallituksesta 16.4.2012Kunnanviraston puhelinvaihde suljettuVerkkolaskut

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kunnanhallituksesta 16.4.2012

19.4.2012 Eino Nissinen

Kunnanhallituksessa käsiteltiin tulevaisuuteen katsovia hankkeita, mutta myös elämän taitekohtia.

Eräs pitkä taival Kyyjärven kunnan elämässä on tulossa taitekohtaan, kun kunnanhallitus myönsi Pekka Mäkelälle eron kunnanrakennusmestarin virasta 1.10.2012 lukien. Pekka jää viettämään kertyneet lomat pois heinäkuun alussa ja sijaiseksi ajalle 3.7.-30.9.2012 kunnanhallitus nimesi Jouni Näreahon.

Kunnanhallitus keskusteli Suomenselän Palvelukoti Oy:n toimitilahankkeesta ja antoi kunnanjohtajalle evästyksiä asian jatkovalmisteluun. Kyseessä on toimitilahanke, jossa kunta rakennuttaisi uudet toimitilat palvelukodille. Palvelukoti sitoutuisi tiloihin pitkällä vuokrasopimuksella. Alkuvaiheessa tehtäisiin yhteistyösopimus hankkeen suunnittelusta ja valmistelusta ennen varsinaisen investointipäätöksen tekemistä. Hankkeesta keskustellaan valtuuston iltakoulussa ensi maanantaina.

Kunnanhallitus päätti myydä Kyyjärven Vuokra-asunnot Oy:lle tontin kahden paritalon rakentamiseksi Ruuskanpellon alueelta. Vuokra-asunnoilla on tarkoitus aloittaa rakentaminen tulevan kesän aikana.

Kunnanhallitus hyväksyi Ari Järvisen (Jadelcons Oy) tekemän tarjouksen Paletin kauppakeskuksen laajenuksen kaupallisten suunnitelmien tekemisestä. Järvisen tehtävänä on päivittää vanhat ja osin luoda uudet kaupalliset selvitykset laajentamisvaihtoehdoista sekä kartoittaa nykyisten ja tulevien vuokralaisten tarpeet sekä kartoittaa potentiaalisia uusia tulijoita. Sopimuksen arvo on 15 000 euroa. Väliraportti luovutetaan kunnalle elokuussa ja lopullinen raportti syyskuussa.

Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se lisäisi talousarvioon 80 000 euron määrärahan maanhankintaan. Kunnanhallitus on tehnyt ehdollisen ostotarjouksen vajaan viiden hehtaarin peltomaasta Ruuskanpellon ja Lintupuron alueiden väliltä. Alueen läpi kulkee kaukolämpölinja ja kunnallistekniikka.

Paletin yhtiökokousedustajaa ohjeistettiin valitsemaan Paletin hallitukseen jatkamaan entiset hallituksen jäsenet Hannu Kainu (pj.) ja Maija Uusisalo.