Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Syysretkellä mekin

30.8.2006 Eeva Pölkki

Samana päivänä kun Nopolan koulun isommat oppilaat olivat syysretkellä Salamajärven kansallispuistossa, niin me koulun pienemmät (eskari, 1.lk ja 2.lk) olimme siellä myös! Menomatkalla kohti Sysilampea oli jokaisella jo iloinen ja odottava mieli.

Linja-auto jätti meidät Sysilammen portille ja siitä käveltiin n. puoli kilometriä Sysilammen rantaan. Aluksi leikimme yhteisiä leikkejä, jonka jälkeen suunnistettiin metsään. Kumpparit kopisivat kivasti pitkospuihin ja iloinen puheensorina täytti suomaisen metsikön. Onneksi äkkiä kuitenkin havahduttiin siihen, että ei kuule eikä näe luonnon ihmeitä, jos ei malta olla hetken hiljaa.

Lasten luontopolku jatkui ohi rahkasammalkivikon, jossa menninkäiset ja keijut malttoivat pysyä piilossa. Nähtiin palokoroja puissa, joutsenia ja sudenkorentoja lammella, muurahaisia työn teossa ja paljon muuta kiinnostavaa. Reilu tunti vierähti luontopolulla ja sitten maistukin jo koululta evääksi saadut sämpylät, mehut ja makkarat.  Repuissa odottivat kuitenkin ne omat herkkueväät ja niitä mussutettiinkin sitten loppuaika ja loput vielä linja-autossa kotimatkalla. 

Nuotio- ja makkaramestareille Janille, Jari-Pekalle ja Erkille kiitti vielä kerran hikisestä urakasta. Ja muille vanhemmille: kiva kun läksitte mukaan!