Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yökahvila pyörähtää käyntiin

2.9.2011 Mirjam Huotari-Kallinki

Yökahvilat pyörähtävät tänään perjantaina 2.9. jälleen käyntiin. Kello 20:00 alkaen ovet ovat auki Nuopparilla helluntaiseurakunnan toimesta.

Ilmoittelu pikkuisen muuttuu. Koululle pyrimme tuomaan joka viikko mainoksen, jossa nimeltä mainitaan CD:t, jotka taustamusiikkina soivat. Ilmoitus paljastaa myös yhden pelattavan pelin. Sen lisäksi ilmoitus kertoo, mikä elokuva Yökahvilassa kulloinkin pyörii.


Tarjottavaa on entiseen malliin. Paikan päällä odottelemme ainakin sen ajan, mitä elokuva kestää. Jos ketään ei ole sinä aikana ilmaantunut, oletamme, että nuorisolla on muuta menoa ja pakkaamme kimpsumme ja kampsumme.

Kun tässä jo jonkun kerran olen kirjoitellut toisella nimellä, liitän tähän yhden kuvan kesäisistä häistäni. Siispä yleisesti koko joukolle tehtäköön tiettäväksi, että avioitumisen myötä olen muuttanut pois Kyyjärveltä ja pyörin täällä työni merkeissä keskimäärin kolmena päivänä viikossa, yleensä ihan pitkän päivän. Puhelimella kuitenkin tavoittaa aika hyvin. Työnumero on: o5o-3424949. Oman kännykkänumeronikin teistä monet omaavat, joten ei muuta kuin soittelemaan ja tervetuloa tänään illalla Nuopparille :-)