Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Partion Juhlaleiri 2007

23.5.2007 Eevaliisa Hakola / Kyypartio

Nyt on aika merkitä kalenteriin partion kesäleiri ja ilmoittautua heti.

Kyypartio järjestää kesäleirin JUHLALEIRI 2007 yhdessä Karstulan Korpikarstujen ja Saarijärven Saloveikkojen kanssa. Historiaa tehdään siinä kun kolme pientä lippukuntaa kokoaa voimat yhteen. Näin voimme tarjota osallistujille monipuolisemman leirin. Ja toteuttaa partioihannetta ystävyyttä yli rajojen. Viime kesänä Ansa leirillä tutustuimmekin jo saarijärven partiolaisiin. Yllä oleva kuva on Ansalta ja siinä partiokavereita näkyykin.

Leiripaikkana on Karstulan srk:n leirikeskus Hinkalo.

Leiri alkaa maanantaina 30.7. klo 12.  ja päättyy torstaina 2.8. klo 14.  Leirinhinta 20 € / leiriläinen. Telttamajoitus. Leiri on tarkoitettu kaikille partiolaisille ikään katsomatta. Leiriohjema on osin tuttua ja turvallista, osin uutta ja erikoista. Keskiviikkona 1.8. vietetään partion 100-vuotis synttäripäivää. Ja synttärijuhlathan ovat aina HAUSKOJA.

Ilmoittautumislappuja on jaettu, jollet ole saanut kysy Eevaliisalta. Rohkeasti vain mukaan, kotiinhan sieltä leiriltä aina pääsee, jos siltä tuntuu. Mutta mukaan leirille pääsee vain ilmoittautumalla nyt! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.6. Eli hukuttakaa minut nyt niihin ilmoittautumislappuihin, että pääsemme tekemään LIPPUKUNNAN PARASTA PARTIOLEIRIÄ IKINÄ : )

Lisätietoja saa lippukunnanjohtajalta.