EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Koululiikuntaliiton kilpailut Viitasaarella

Tuija Vähämöttönen/ Pirkko Kotanen

Kyyjärveläisten nuorten saavutuksia Viitasaarella 25.8.2005.

Koululiikuntaliiton (KLL) piirinmestaruuskilpailut Viitasaarella 25.8.2005

Tuija Vähämöttönen

Torstaina 25.8 kilpailtiin Viitasaarella A- (lukioikäiset) ja B- (luokat 7-9) sarjojen piirinmestaruuksista. Kyyjärveltä Iso-Nopolan koulusta matkaan lähti kahdeksan koulun edustajaa. Sanontahan kuuluu: ”Ei se määrä, vaan se laatu” ja niin myös tapahtui. Kyyjärven pieni mutta pippurinen joukkue otti kisoista neljä mitalia: yhden kultaisen ja kolme hopeista. Lisäksi kisoissa tehtiin kauden parhaita ja henkilökohtaisia ennätyksiä, joten kilpailut sujuivat upeasti.

Jarkko Parkkonen voitti korkeuden harjoittelu- ja lämmittelytuloksella 165 kipeytyneestä alavatsasta huolimatta. Todelliset korkeudet jätettiin odottamaan Jyväskylässä 3.-4.9 pidettäviä KLL:n SM-kilpailuja, jossa Jarkko osallistuu korkeus- ja pituuspituuskilpailuihin. Hopeamitaleita saalistivat Eteläkarin Jani kauden parhaallaan 12,65 -ei lisenssi eli ei aktiivisesti kilpaurheilua harrastavien sarjassa, Kuusen Jarmo 100:lla metrillä ajalla 12,57 (samoin ei lisenssi –sarja) ja Noposen Birgitta kuulassa tuloksellaan 8,94 (ei lisenssi). Jani oli kultamitalin syrjässä kiinni vielä viimeiselle kierrokselle, mutta viimeisellä työnnöllään hänet ohitti nuori mies, jonka kanssa taistelu oli tiukkaa koko kisan ajan.

Hakolan Viljami hyppäsi pituudessa hienon oman ennätyksen 534 sijoittuen kilpailussa kuudenneksi. Parkkosen Hanna heitti keihästä 31,21 ja tuli kisassa kahdeksanneksi. Lisäksi Ohrasen Sami (100m) ja Pölkin Timo (kuula) suoriutuivat omissa lajeissaan upeasti kymmenen parhaan tuntumaan.