Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Liikkarin kevätkauden päätös

Tiistaina 29.4. klo 17.30-18.30 vietetään kevään viimeistä liikuntaleikkikoulua Kalliorannan leirintäalueella.


Saarijärvellä Piirikunnallinen 50 - tikkaaKunniakierros kesäkuussaKotimatkalleKolmen nuoren miehen matka maailmalle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kotimatkalle

14.4.2008 Hannu Kalliojärvi - Kyyjärven Kyky

Lentopallokausi on loppumetreillä. Kyky-Betset päätti kautensa jo helmikuussa ja tavoite saavutettiin.

Paikka M1-sarjassa pidettiin ilman karsintoja mikä on mielestäni hyvä tulos, kun vertailee hieman muiden sarjassa pelaavien paikkakuntien asukasmääriä. No eipä mittään jokainen tyylillään, mukana ollaan kuitenkin helsinkiläisten ja rovaniemeläisten väliin jää muitakin isompia ja pienempiä kaupunkeja sekä kuntia.

Eihän tässä ihan omavaraisia enää olla, mutta tuskin muutkaan, joten pelureitahan porukoissa tulee ja menee niin Kyyjärvelläkin. Aliakseikin pelasi SM-liigakarsinnoissa Valkeakosken Isku-Veikoissa ja auttoi seuraa pitämään paikkansa pääsarjassa.

Kuvassa pari Kyky-Betsetin peluria; Aliaksei Yeutukhovich ja Darius Abromavicius lähettävät terveiset kaikille lentopallon ystäville, Nopola Newsin lukijoille ja niin kylän miehille kuin naisillekin. Pojat suuntasivat viikonloppuna koteihinsa Darra Liettuaan, Kelmen kaupunkiin, Alosa Minskiin Valkovenäjälle. Kiitollisia miehet olivat Nopolan ihmisille ja arvelivat palaavansa takaisin jossain vaiheessa Betsetille ja lentiskentille.

Kentillä on vielä ratkottavaa, Pielaveden Sampo venyi voittoon ja siirsi ratkaisun viidenteen peliin. Ottelu Suomen mestaruudesta käydään Kuopiossa torstaina ja voittaja on mestari, joko Pielaveden Sampo tai SantaSport Rovaniemeltä.

Kyyjärven lentopalloväki hoitaa vielä yhdet kekkerit Äänekoskella, pari joukkuetta on tulessa, MHY B-sarjassa ja Betset pelaa puolestaan A-sarjaa. Tuomaroinnin hoitaa Kykyn lentopallojaosto ja kaikki halukkaat toimitsijat ovat kullan arvoisia.
Turnaus on 26.-27. 4. Äänekoskella. Ottakaa hihasta kiinni.