Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Messu ja Hedberg-juhla Kyyjärven kirkossa sunnuntaina 4.9.

2.9.2011 Riitta Kytölä/Kyyjärven seurakunta

Evakelisessa liikkeessä on tänä vuonna juhlittu Evankelisen liikkeen perustajan Fredrik Gabriel Hedbergin 200-vuotisjuhlia. Juhlavuoden tiimoilta on eri puolilla maata vietetty Hedberg-aiheisia tilaisuuksia. Ensi sunnuntaina vietämme Hedberg-juhlaa myös Kyyjärven kirkossa. Paikalle saapuu teologian tohtori Reijo Arkkila, joka on maamme parhaita Hedberg-tuntijoita sekä erittäin pidetty ja arvostettu julistaja.

Arkkila toimi Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen toiminnanjohtajana vuosina 1981-1991 ja kiertää edelleen jatkuvasti evankeliumin asialla Suomessa ja ulkomailla.

Messu alkaa Kyyjärven kirkossa sunnuntaina kello 10, ja siellä saarnaa Reijo Arkkila. Messun jälkeen on SLEY:n Kyyjärven osaston tarjoamat kirkkokahvit ja Hedberg-juhla, jossa Reijo Arkkila puhuu aiheesta Hedbergin löytö. Tärkeintä ja juhlimisen arvoista onkin nimenomaan se, mitä Hedberg löysi - ihana armon evankeliumi, joka kirkastui hänelle pitkän etsimisen ja vaikeiden taistelujen jälkeen! Tilaisuudessa puhuu myös Raimo Kytölä, joka parhaillaan tekee pro gradu-tutkielmaa Hedbergin kastekäsityksestä. Messussa ja Hedberg-juhlassa saamme myös nauttia Naisten lauluryhmän lauluista! Tervetuloa!