Kyyjärven verkkolehti | toukokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Nopola Newsin 5-vuotispäivä 13.5.

Vuoden Mylläri 2010 yllä kuvassa on Antero Huhtala; valo- ja videokuvaustaustaa reilut puolivuosisataa.


Mediamylläreiden jäsenmaksu

Yhteistyökumppanit

Katso lisäkuvat   

Nopola Newsin 5-vuotispäivä 13.5.

21.5.2010 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Vuoden Mylläri 2010 yllä kuvassa on Antero Huhtala; valo- ja videokuvaustaustaa reilut puolivuosisataa.

Vuoden Mylläri titteli tuli aktiivisesta työstä Kyyjärven Mediamyllärit ry:n tavoitteiden mukaisesta toiminnasta. Yhdistyksen tärkeimpiä tavoitteita ovat mm. Nopola News verkkojulkaisun kehittäminen, kansalaisjournalismin edistäminen sekä kulttuuriperinnön tallentaminen. Yhdistyksen tavoitteet voit lukea tästä linkistä.

Antero onkin tehnyt paljon pyyteetöntä talkootyötä Nopola Newsin ja erityisesti netti-TV:n sisällöntuotannon hyväksi kuvaamalla sekä ohjaamalla lähetyksiä sekä opastanut valo-/videokuvauksessa vankalla ammattitaidollaan ja kokemuksellaan. Kiitokset, onnittelut ja halaukset Vuoden Myllärille 2010!

Yhdistyksen toimitiloissa oli avoimet ovet ja päivä aloitettiin sovitusti kevätkokouksella, joka hyväksyi toimintakertomuksen ja vahvisti tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Päivän kuluessa Mäkelän Anu hoiti arvontapistettä Myllyn pihapiirissä. Aurinko paistoi ja hivottiin jo hellerajaa. Kesä se siitä tulee kun myllärit synttäreitä juhlii; eli puoli kuuta mylläreistä, peipposista ja västäräkeistä vain vähäsen.  
Arvonta suoritettiin ja Pekka A. Turpeinen voitti Kuusniemi kirjasarjan, toinenkin palkinto kolahti Pekalle ja voittona oli Nopola News T-paita. Nopola News lippikset voittivat Lauri Härkönen ja Irma Mäkelä. Onnea voittajille!

Mediamylläreiden jäsenarvonta arvottiin myös päivän päätteeksi ja voittonahan oli kolmen jäsenen kesken 1 tunti henkilökohtaista tietokonekoulutusta Myllyllä sekä korppukahvit kaupanpäälle. Voittajat ovat: Kyösti Lintulahti, Jasmine Taipale ja Aina Lähdemäki. Onnea voittajille! Voittajiin otetaan yhteyttä ja sovitaan koulutusajasta ja tavasta.

Päivän kulku lähetettiin Aaro Toppisen ohjaamana suorana Netti-TV lähetyksenä, joka myös taltioitiin. ”Nopola News ja minä” –aiheesta kävi kertomassa päivän aikana useita henkilöitä ja "anti" oli erittäin monipuolinen ja  myönteinen. Nopola News koettiin tärkeäksi tiedotuskanavaksi monelta eri näkökulmalta. Myös sisällöntuottaminen koettiin miellyttäväksi toiminnaksi. Kiitos kaikille osallistujille! Ehkäpä kooste aiheesta tullaan näkemään joskus myöhemmin kesän kuluessa, kun ohjelma saadaan editoitoitua.

Elävää musiikkia oli myös tarjolla muun ohjelman lomassa. Musiikista vastasi bändi, joka esiintyi ensi kertaa sillä kokoonpanolla; musisoimassa olivat Päiviö Valkeinen, Marko Siimes sekä Veikko Huumarkangas. Hienoa, letkeää kuultavaa, joka tempasi kuulijat mukaansa; hyvä ettei tuolilta pudonnut. Kiitos soittajille.

Hyvin sujui synttäripäivä ja mukavat muistot jäi sekä omaan pääkoppaan että kovalevylle. Mahtavat myllärimäiset kiitokset kaikille päivänkulkuun osallistuneille!