Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppanit

Hallituksen kokouksen päätöksi'

16.4.2008 - Kyyjärven Mediamyllärit ry

Kevätkokouksen lähestyessa on pitänyt kiirettä.

Myllärit ovat ahkerasti kirjoittaneet ja oikolukeneet vuoden 2007 vuosikertomusta ja ajoissahan se saatiin valmiiksi. Tänä vuonna vuosikertomukseen oltiin erityisen tyytyväisiä ja 17.4. pidetty kokous hyväksyi toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen.

Kokouksessa tarkisteltiin kuluvan ja viime vuoden jäsenmääriä. Viime vuonna jäseniä oli yhteensä 86 kappaletta ja tänä vuonna jäsenmaksun maksaneita on jo 58 kappaletta. Valitettavasti viime vuonna jäseneksi liittyneille ei ole lähetetty tiedotetta jäsenmaksun uudistaminen ja asiaan käsiteltiinkin laajasti kokouksessa. Tulevaisuudessa jäsenille pyritään ilmoittamaan jäsenmaksuista paremmin.

Nopola Newsiin on livahtanut tieto, että alle 15-vuotias ei voi liittyä yhdistyksen jäseneksi. Tieto on kuitenkin virheellistä ja pitäisi korjaantua lähipäivinä. Kaikki ovat siis iästään riippumatta tervetulleita Kyyjärven Mediamyllärit ry:n jäseniksi.

Kokous päätti yrittää tänä kesänä uudestaan arpajaisten järjestämistä, joille viime vuonna ei saatu lupaa. Jos lupa heltiää, voi arpajaisista voittaa todennäköisesti kannettavan tietokoneen, digikameran tai älypuhelimen. Katsotaan miten käy luvan kanssa tällä kertaa.

Toimintakertomukseen ja mylläreiden toimintaan voi tulla tutustumaan vaikkapa maanataina 21.4. järjestettävässä kevätkokouksessa. Kokous alkaa kello 18.00 ja paikkana toimii mylläreiden tila keskustassa. Toimintakertomusta voi lueskelle paikan päällä kahvin ja pullan kera.