Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nuorisotapahtuma

9.3.2011 Mirjam Huotari

Oletko koskaan lukenut KK - Kuolemankauppias? Satuitko katsomaan Diiliä? Tapahtuman vierailijat voivat siinä tapauksessa olla sinulle tutut. Tule ottamaan selvää!

Helluntaiseurakunnan muutama nuori pisti aivoriihen käyntiin ja tätä siitä syntyi - NUORISOTAPAHTUMA! Kyyjärven Nuopparille on toistaiseksi tulossa nelisenkymmentä nuorta ihan varmuudella, mutta ehkä sinä kasvatat joukkoa. Ohjelmaa voit käydä vilkuilemassa tuolla Hengellisten tapahtumien puolella tai nassukirjastakin tapahtuma löytyy :-)

Kari KK Korhosen elämästä kertovaa kirjaa jaettiin joku vuosi sitten helluntaiseurakunnan toimesta yläkoulun yhdelle luokalle. Siispä voi hyvin olla, että illan jälkimmäisen tilaisuuden puhuja on siinä mielessä sinulle jo tuttu, mutta nyt voisit tutustua livenäkin.

Ville Saarikalle puolestaan kyseli maikkarin Diilissä, onko hänen saarnojaan kuunneltu. Nyt siihen olisi tilaisuus. Värikkäitä persoonia siis tiedossa :-)

Musiikista vastaa jyväskyläläinen bändi ja draamasta alajärveläinen ryhmä :-) Luvassa on menoa ja meininkiä. Teretuloa mukaan!!!