Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kyyjärven yhdistyksen toimintaa

30.10.2011 MLL / Tanja Kyrönlahti

MLL:n hallitus kokoontui eskarin tiloissa tänään sunnuntaina. Katseet ja mietteet olivat tulevaan vuoteen 2012; toiminnan suunnitteluun ja talousarvioon.

" MLL:n paikallisyhdistys toimii alueensa lasten, nuorten ja lapsiperheiden aseman, oikeuksien ja etujen edistäjänä. MLL toimii vaikuttajajärjestönä, joka kuulee lapsia, nuoria ja lapsiperheitä, ajaa heidän etujaan ja vaikuttaa lapsi- ja perhepolitiikkaan tekemällä aloitteita ja ottamalla kantaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden puolesta sekä edistää lapsen näkyvyyttä yhteiskunnassa. " Lähde: www.mll.fi/yhdistysnetti

Jälleen on vuosi vierähtänyt ja oli syyskokouksen aika. Paljon on toimintaa sisältynyt vuoteen. Siitä otoksia kuvagalleriassa.

MLL:n kerhotoiminnasta perhekahvila jatkaa vuoden vaihteen jälkeen uusilla vetäjillä. Kokoontuminen on kerran kuukaudessa. Perhekahvilan tarkemmasta ohjelma sisällöstä tulee vielä tietoa nopolanews:n kautta. Liikuntakerho 4-6 vuotiaille mahdollisesti syksyllä 2012 sekä muskarin herättelyä.

MLL:n retket: laskettelu, uimahalli, teatteri, perhekahvilan kesäretki, huvipuisto, nuorten elokuvaretket (Alajärvi) pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Retkistä tiedotetaan nopolanews:n kautta.

MLL osallistuu Kevätilo -keräykseen sekä Hyvä Joulumieli -kampanjaan. Kyyjärveläisiä vastasyntyneitä vauvoja muistetaan pienellä paketilla sekä muistamme omaa kummilastamme.

Muuta toimintaa mm: laskiaisrieha, puuhapäivä/konsertti. Osallistumme Kyyjärvi-viikolle, sekä maskottimme Nalle ja Possu osallistuvat eri tapahtumiin. Joka viikko on peli-ilta naisille liikuntahallilla. Kahvakuula jatkuu vuoden vaihteen jälkeen.

Jäsenmaksuksi vuodelle 2012 vahvistettiin 20€.

MLL ei jaa EU:n ruokatukea ensi vuonna. EU:n jakokomission jakelusuunnitelman mukaan vuonna 2012 Suomelle ei ole osoitettu lainkaan viljatuotteita, pelkästään maitojauhetta. Näin ollen MLL ei tule osallistumaan ruokatuen jakeluun.