Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tunnelmia varhaisnuorten leiriltä

13.6.2007 Katariina Rauma

Seurakunnan varhaisnuortenleirilllä Piispalassa aurinko paistoi ja uiminen maistui!

 

Kirkon parkkipaikalla kuhisee. Nelisenkymmentä helteen hellimää henkilöä vilkuilee ympärilleen: ”jaahas, ketäs täällä oikein onkaan…” Linja-auto kaartaa paikalle ja alkaa armoton kassien, pussien ja laukkujen sullominen autoon. Vielä kun löytyisi istumapaikat jokaiselle ja suoritetaan nimenhuuto niin sitten; nokka kohti Kannonkoskea ja menoksi, tästä se kesä alkaa!

Kesän 2007 seurakunnan varhaisnuorten leiri saatiin viettää varsinaisessa kesäsäässä. Aurinko lämmitti suloisesti, jopa niin suloisesti että tuubillinen kortisoni-voidetta kului ihan vaan auringonpolttamia korjaillessa (osa voiteesta kului kyllä ötököitten puremiin…).Ah tätä ihanaa kesää!

Piispalan viihtyisät tilat ja upea luonnonläheisyys vei leiriläiset kauas arjen murheista. Aika lensi kuin siivillä (tai frisbeellä) kun uinti - mikä oli melko paksunahkaisten hommaa (ke, to veden lämpötila ehkä n.10 astetta), jousiammunta - josta jotkut saivat upeita osumia, frisbeegolf - jossa kukaan ei tainnut yltää par:iin, seinäkiipeily - jota kaikki eivät halunneet kokeilla, saunominen ja kaikenlainen ilon pito vei mennessään. Yöllä nukuttiin (tai valvottiin) hikoillen ja päivällä leikittiin lumisotaa. Ja tietysti syötiin herkkuja!

Uimaan olisi pitänyt päästä ihan joka vaiheessa, mutta olisihan se ollut näky jos  lapset olisivat saapuneet lionneina ja kurttuisina torstaina kotiin! Joten uimatouhuja piti vähän rajoittaa.. tosin viimeisenä päivänä hetkeä ennen kotiin lähtöä oli kaikilla lupa loiskia vedessä ja vieläpä vaatteet päällä, mutta eipä niin rohkeita löytynyt kuin muutama...

 

Leiri oli onnistunut, hauska ja leppoisa. Kiitos siitä kuuluu ihan jokaiselle leirille osallistuneelle upealle lapselle sekä ihanille ja vastuullisille ohjaajille!