Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Touhutorstai 21.7.

Kyyjärvi-viikolla torstaina oli tarjolla lapsille ohjelmaa. Vaikka sää ei ollut sellainen kuin tilauksessa, päivään mahtui paljon iloa ja lämpöä.


Lasten puuhapäivä to 21.7. Konekanta kerralla kuntoon!!!Kaland kesäleiri

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kaland kesäleiri

5.7.2011 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Kyypartion kesäleiri pidettiin suorastaan hikisen helteisissä olosuhteissa jo heti kesäloman aluksi.

Kaland eli seikkailu oli Kyypartion ja Partiolippukunta Halkokaristen yhteinen kesäleiri. Kokkolasta tulleet leiriläiset pääsivät nauttimaan auringosta, uimisesta ja erityisesti itikoista ja mäkäräisistä! Miten siellä olikin niitä pieniä mustia petoja niin paljon? Osa lapsista ja aikuisistakin oli kirjaimellisesti syötyjä! Ja osan veri ei sitten taas kelvannut millään, jos vieressä oli parempaa tarjolla:)

Taas opittiin lisää retkeilytaitoja, kalastusta, toisen kunnioittamista, ystävyyttä yli lippukunta- ja maakuntarajojen. Painettiin oma leirihuivi. Kuorittiin perunoita. Osaako sinun lapsesi kuoria perunan?  Kalandilla seikkailijat kokivat oikean seikkailutilanteen, kun vastassa olikin niin iso vesioja, ettei sitä voinut ilman apuvälinettä kuivin jaloin ylittää. Lapset nikkaroivat leirimuistoksi postilaatikot. Toivottavasti kesäpostia on laatikoihin tullut runsaasti.

Ahorannan parasta tarjoaa järvi, sauna ja taas järvi. Uiminen on asia joka tekee sen oikean kesäleirin. Nyt oli oikein sopiva telttailusää. Ei paleltu, mutta ne hyt hyt hyttyset ja mää mää mäkäräiset löysivät kyllä tiensä jokapaikkaan!

Leirin vahvuus oli noin 30 lasta ja 8 aikuista. Nyt kun leiri on ohi, niin voi lapsetkin sanoa noin luvulla:) Itse leiriaikanahan on tarkkaan tiedettävä montako on ja missä ne on.