Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

MLL:n retki PowerParkiin

Tiistai aamuna 19.6.07 31 lasta ja 13 aikuista matkasi Uusisalon JP:n ohjastamalla bussilla Kyyjärven MLL:n järjestämällä retkellä Alahärmään Power Parkin huvipuistoon. MLL:n jäsenille kyyti oli ilmainen ja muut maksoivat vain 2 €/hlö.


Vielä sopisi Powerpwarkin retkelle9. luokkalaiset päättivät koulunsa hyvillä arvosanoillaHinkalon uimaranta kutsuuLukuvuoden päätösLeikkikentällePeppi vieraili Nopolan koulullaIloinen kevätjuhla

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Leikkikentälle

7.6.2007 Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan järjestämä ohjattu leikkikenttätoiminta on alkanut.

Se on arkipäivisin ma-pe klo 11-16 ja aina 10.8. saakka. Sateen sattuessa kirkon alakerrassa. Toiminta ei ole kuitenkaan päivähoitoa eikä päiväkerhoa. Lapset ovat vanhempien vastuulla leikkikentällä. Seurakunta vain järjestää leikkikentälle tuleville ohjattua toimintaa. On kiva leikkiä ja tehdä yhdessä hauskaa ohjaajien opastuksella. Ei muuta kun mukaan. Juotavaa ja välipalaa mukaan. Tällä hetkellä leikkikentällä on ohjaajina Katariina Rauma, Helmi Ala-Oikari ja Pilvi Löytönen. Myöhemmin Senni Mäntynen, Saara ja Soile Tuukkanen, Annika Noponen, Miia Halmesaari, Henriikka ja Matleena Vallivaara. Tervetuloa leikkikentälle ja iloisia kesäpäiviä!