Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tuomaksen auringonkukka kasvoi voittajaksi

Viime keväänä käynnistyi 4H-yhdistysten järjestämä alueellinen auringonkukkakilpailu. Kilpailukortit jaettiin kaikille ala-asteen oppilaille, ja heti kun siemenet saatiin multaan, saattoi kisa alkaa. Luvassa oli hyviä palkintoja...


Tavallista tohinaa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Saunakylän kuulumisia

12.11.2005 Irma Mäkelä

Istuttiin syyskokouksessa, juttu luisti ja lystiäkin oli.

Saunakylän toppeat miehet vetivät Valkeislammilta laiturin rannalle 11.11. Pitkäänhän se saikin tänä syksynä vesillä kellua, koskapa kuiville nostohetkelläkin lämmintä oli +10 astetta. Kevät sitten aikanaan näyttää kuosinsa milloin laituri pääsee takaisin vesille.

Illalla kokoonnuttiin Mäenpäähän syyskokousta pitämään. Paikalle saapui 20 henkilöä. Tuli taas kerran kasattua pvy:n talousarvio ja toimintasuunnitelma seuraavalle vuodelle. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen jatkamaan Raimo Tamminen. Erovuorossa johtokunnassa olivat Lauri Tamminen ja Antti Mäkelä, heidät valittiin uudelleen.

Sen verran myös itsekritiikkiä harrastettiin, jotta päätettiin uusia viljankuivaajaan uusi ovi ja hiekkakuormakin olisi tarpeen Valkeislammin virkistysalueelle.

Arpajaisissa päävoitto täytekakku meni Antti Löytöselle. Onnea voittajalle!

Kylällä on kokoonnuttu syksyn mittaan kaksi kertaa tupailtojen merkeissä. 30.9. Veikko ja Kirsti Laaksolla ja 21.10 Heloaholla, joten pvy:n syksy on pyörähtänyt mukavasti käyntiin.

Joulujuhla/myyjäispäivää ei vielä ole lyöty lukkoon, mutta paikka on Kumpulan koulu. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.