Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Metsätaitoilua Kyyjärvellä

Maanantaina 15.8.2005 33 metsätaitoilijat kokoontuivat Betset:n maastoon mittelemään taitojaan metsätaitoilun jalossa taidossa. Jaossa oli mestaruus kolmen kunnan - Karstula, Kyyjärvi ja Saarijärvi-kisassa, sekä Kyyjärven metsätaitomestaruudet. Kyyjärvi voitti joukkuekilpailun niukasti ennen Karstulaa.


Liisan lauleloissa laulu raikuiSaunakylän pienviljelijäyhdistys 80v.

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Liisan lauleloissa laulu raikui

3.8.2005 Eeva Pölkki

Lintulahden Riitta ja Pillikon Sisko toimivat laulattajina ja Turpeisen Pekka säestäjänä kun Lintulahden Liisan ja Esan rannassa laulettiin yhteislauluja keskiviikkoiltana 3.8.

Mikä sen kauniimpaa ja koskettavampaa kesäiltana kuin kotoisan järven liplatus rantaan, auringon säteet rantakoivujen takaa, haitarin soitto ja yhteiset laulut mukavassa porukassa. Siinäpä siis upeat puitteet maa- ja kotitalousnaisten järjestämälle laulutilaisuudelle.

"Rantakoivun alla" ei kuitenkaan näkynyt "Suhmuran Santraa" eikä "Humu-Pekka" tullut soittelemaan sottiisia. Onneksi paikalle oli ehtinyt kuitenkin Kyyjärven oma taitava
pelimanni Pekka Turpeinen. Liekö myös "Emma" jäänyt ihailemaan "Lokkia" tai tiirailemaan "Moskovan valoja". Kaiken kaikkiaan parikymmentä laulua laulettiin naisvoittoisella kuorolla  ja välillä otettiin ihan eiku alusta. Kuultiin myös Riitan ja Siskon hauska duetto. "Rullaati, rullaa" kun oli mukavaa.

Mennäänkö taas ensi vuonna Liisan lauleloihin? Joo!! Tämä ei kuulemma ole "Väliaikaista" vaan tapahtuma saa jatkoa ensi vuonna.