Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2010
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kirkkoneuvoston kesäkokous

25.8.2010 Olavi Vallivaara

Kirkkoneuvoston kokouksen ohjelmaan kuului 25.8.2010 tutustuminen Kivirannan korjaushankkeeseen ja hautausmaan katselmus.

Kivirannan palvelukeskuksen korjaushanketta esitteli Reijo Tarvainen. Kirkkoneuvosto oli tyytyväinen näkemäänsä. Vanhusten tilat paranevat, samoin henkilökunnan tilat näyttivät hyviltä ja alakerta oli jo valmis samoin keittiö. Kylmälaitteitten uusiminen keittiöön vei lisäaikaa, mutta oli välttämätön korjaus. Juhlasalin remontti on vielä edessäpäin ja sitä odotammekin seurakunnassa mielenkiinnolla.

 Hautausmaa näytti hyväkuntoiselta ja käsiteltiin valitus katselmuksen jälkeen, joka koski roskiksen sijaintia hautausmaalla. Hautausmaan aita keskustelun jälkeen päätettiin antaa olla entisellään. Kirkkoneuvosto vahvisti Lapsi-ja nuorisotyön johtokunnan päätöksen ottaa Kirsi Pohjoiskangas väliaikaisesti hoitamaan lastenohjaajan työsuhdetta. Lastenohjaaja Teija Arkkukangas irtisanoutui tehtävästä. Hyväksyttiin syksyn jumalanpalvelus-ja kolehtisuunnitelma. Keskusteltiin muutamista tulevista korjaushankkeista ja ehdotuksesta suuren betonisen ristin pystyttämisestä Kyyjärveen.