Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Pohjolan pojat piirun verran parempia

2.12.2008 Kyyjärven Kyky - Hannu Kalliojärvi

Torni Lentis-88 vei pisteet mukanaan M1-sarjan vierailulta Kyyjärveltä. Betonimiehet tarjosivat yleisölle kauden parasta, Pohjolan pojat saatiin melkein myllyyn.

2-3 hävittiin, pikkupisteet meille 102-100 kertoo pelin tasaisuudesta. (25-13,18-25, 21-25, 25-22, 13-15). 

Torjunta ja kenttäpuollustus on mennyt eteenpäin ja Lentiksen pelaajavalmentaja antoi tunnustusta betnimiehille. Pelin alku oli joukkueeltanne unelmalentopalloa, emme olleet heikkoja vaan Kyky-Betset pelasi loistavasti, totesi Jukka Riekki pelin päätteeksi.

Harmittavan lähellä oltiin voittaa, näillä otteilla kyllä pisteitä vielä ropisee ja nähtäväksi jää kuka joutuu meidän myllyn ruuaksi aikanaan. 

Betonimiesten riveissä vahvimman esiinmarssin tekivät keskipelaajat, Tuikka, Lampela ja Väliaho nostivat osakkeitaan. Keskarit tahdotaan aina jättää huomiotta, mutta sillä paikalla pelaa usein nöyrimmät ja tunnolliset pelurit. Toki koko joukkue pelasi mallikkaasti ja jokainen voi olla tyytyväinen. Nyt kaaduttiin saappaat jalassa. Hakkuri Mäkelä pokkasi palkinnon, Koskela ja Darra säestivät hyvin laidoilta. Kenttän nuorin liberona häärinyt Jyri Niemi yltyi välillhurjiin suorituksiin ja toimitti pallot usein ”Peuranlinnan Paroonille” kuppiin.

Joukkue jatkaa nälkäisenä saalistusta seuraavan kerran Jymyn vieraana Nurmossa. Uusi mylly on tilattu ja sinne mahtuu paljon tavaraa !