Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kansalaimediasta kiinnostuneet....

... perjantaina 28.3.2008 klo 17.00 alkaen Myllylle. Netti-TV lähetys käynnissä jo nyt ja painikehan löytyy Nettiradion alta. Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan.


Liity jäseneksi Kyyjärven Mediamyllärit ry:nPisti silmään...Haja-asutusalueiden laajakaistat

Yhteistyökumppanit

Liity jäseneksi Kyyjärven Mediamyllärit ry:n

1.3.2008 Pirkko Kotanen/ Kyyjärven Mediamyllärit

Kyyjärven Mediamyllärit ry:n toiminnan tavoitteet. Kyyjärven Mediamyllärit ry:n tavoitteena on kehittää julkaisua ja kansalaisten tietoyhteiskuntavalmiuksia järjestämällä erilaisia koulutustilaisuuksia ja tapahtumia.

Jäsenedut:

* Maaliskuun 2008 loppuun mennessä jäseniksi liittyneiden kesken arvotaan USB 2   GB muistitikku ( 1 kpl) , Web-kamera ( 1 kpl)  ja pallogrilli ( 1 kpl).

*   Jäsenenä saat Mediamyllyn aukioloaikoina opastusta tietotekniikkaan liittyvissä asioissa.

* Jäsenenä saat etuoikeuden käyttää Mediamyllyn yleisökonetta Myllyn aukioloaikana veloituksetta.

*  Jäsenellä on oikeus yhdistyksen neuvottelemiin alennuksiin sekä etuoikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin kampanjatuotehankintoihin.

*    Jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan Kyyjärven Mediamyllärit ry:n   järjestämille retkille, matkoille sekä muihin tilaisuuksiin.

*    Kyyjärven Mediamyllärit ry:n jäsenkortti.

*  Kyyjärven Mediamyllärit ry:n järjestämä ilmainen lyhytkurssi esim. kerran vuodessa tai alennusta yhdistyksen järjestämän kurssin hinnasta.

 
Jäseneksi voit liittyä valitsemalla alla olevasta taulukosta sopivan jäsenmaksun ja maksamalla jäsenmaksun pankkitilille 476510-253240. Merkitse tilisiirtoon 1.) varsinainen jäsen tai 2.) kannatusjäsen sekä syntymäaikasi (pv.kk.vvvv). Merkitse myös mahdollinen sähköpostiosoitteesi tilisiirtoon.


1.)  Varsinainen jäsen                                     10€ / vuosi

 

Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki 15 vuotta täyttäneet, Kyyjärvellä vakituisesti asuvat Suomen kansalaiset. Varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa.

 

2.)  Kannatusjäsen                                        10€ / vuosi

 

Kannatusjäseneksi voivat liittyä kaikki muut yksityishenkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa.