Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Retkellä

24.4.2008 Riitta Raivio ja Eliisa Autio/PK

Nopolan koulun oppilaat tutustuivat Kyyjärven metsänhoitoyhdistyksen järjestämään metsäpäivään innokkaina.

Tässä 1-2-luokkalaisten ajatuksia ja kommentteja mukavasta retkestä:  
Lähdettiin kävelemään metsänhoitoyhdistyksen päiville joen rantaan. Käveltiin metsässä ja nähtiin liito-oravan papanoita ja pesä. Sieltä lähdettiin takaisin metsäkoneen luokse. Osa kävi metsäkoneen ohjaamossa. Sen jälkeen meille tarjoiltiin mehua, pullaa ja karkkia. Sitten lähdettiin koululle. Retki oli keskiverto hauska.
 
 
Keskiviikkoaamuna lähdimme retkelle metsään. Näimme liito-oravan pesän. Nähtiin liito-oravan papanoita. Ne oli tosi kellertäviä. Liito-oravat liikkuvat puusta puuhun. Muutamat oppilaat olivat mehtäkoneen kyydissä. Tultiin pois metsästä. Sitten juotiin mehua ja syötiin pullaa ja karkkia. Oli hauskaa kävellä.
 
 
Oltiin metässä kahtomassa mehtäkoneita.Syötiin karkkia ja juotiin mehua ja saatiin käydä mehtäkoneen sisällä. Käytiin kahtomassa liito-oravaa ja sen papanoita ja pesää. Oli lämmin ilma ja yhdet miehet poltti nuotiota. Käveltiin pitkä matka metässä. Kun me lähdettiin ope laski kolmeen niin me huudettiin kiitos ja lähdettiin koululle ja käveltiin pitkä matka ja oli kiva päivä.
 
 
Kiitokset koko Nopolan koulun puolesta kiinnostavasta ja virkistävästä opastuksesta metsänhoitoyhdistykselle ja erityisesti toiminnanjohtaja Jukka Kainulaiselle.