Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyllä Suoma tietää

mitä verkkolehtiä Suomessa ilmestyy, sillä SUOMA on Helsingin yliopiston kirjaston ylläpitämä ja toimittama suomalaisten verkkolehtien luettelo.


Toimi Kankaanniemi avasi bloginAgrikaatti vuokrattavana

Yhteistyökumppanit

Toimi Kankaanniemi avasi blogin

28.3.2006 Aaro Toppinen

Tätähän ne valtamedian edustajat Presidentinvaalien jälkeen vähän arvelikin. Blogit ovat tulleet jäädäkseen ja poliitikot tulevat ottamaan niitä käyttöön kiihtyvällä tahdilla.

Nopola Newsin taustayhteisö on näissä blogiasioissa ollut jo pitkään ajantasalla, varsinkin se jälkeen kun viime vuonna huomattiin, että sellaisia yleensä on olemassa :). Mediacabinet sai palikan valmiiksi ja se on liitettävissä osaksi verkkojulkaisua milloin tahansa. Yllättävät tahot ovat tiedustelleet bloggausmahdollisuutta ja mikä olisikaan parempi paikka kuin Nopola News. Vähän finanssipuolta kuntoon niin eiköhän ne tännekin ilmesty.

Mutta tässä varsinainen asia eli Asmo Maansellkä toimitti seuraavan tiedotteen :

Kansanedustaja Toimi Kankaanniemen, kd, nettipäiväkirja on avattu. Nettipäiväkirjasta voit lukea Toimin mietteitä ja ajatuksia siitä, mitä tapahtuu Eduskunnassa ja EU:ssa. Kirjoitukset ovat vapaasti lehdistön lainattavissa. Kotisivuilta löydät myös uusimat valtiopäivätoimet ja kirjoitukset. Sivuja pyritään päivittämään useasti viikon aikana. Netissä liikkuville sivusto tarjoaa jatkuvasti uutta ja ajankohtaista tietoa.

Blogia pääset lukemaan kotisivujen kautta www.kankaanniemi.net suoraan
linkistä http://www.kankaanniemi.net/index.php?id=3 .

Lisätietoja:
Toimi Kankaanniemi
050-5113075