Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Jumalanpalvelus ja siunaus kirkossa

Sunnuntaina 26.8.2007 klo 10 on Sananjumalanpalvelus kirkossa, jonka yhteydessä siunataan Sulo Tanskanen viimeiselle matkalle.


Kesäseurat kirkossaGospelia Kumpulan koulullaPäiväkerhot alkaaTeltasta ulkoilmaanHautausmaajuhla Nopolasta Pölkkiin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Gospelia Kumpulan koululla

18.8.2007 Anssi Ohranen

Perjantai-iltana kajahti Kumpulan koulun pihalla Gospel-musiikki. Eikä menoa haitannut edes kova tuuli.

Jari Kuusi sähkökitarassa, Jarin poika  rummuissa ja Anneliina Keisala bassossa. Tällä kokoonpanolla saatiin kuulla itse tehtyjä sekä muidenkin Gospel-kappaleita. Hyvin tuo sujui ilosanoman (Gospel) julistaminen koko porukalta.

Jari Kuusi puheenvuorossaan kertoi miten tärkeätä on ottaa Jeesus vastaan, silloin kun on etsikkoaika. Hän mainitsi siitä miten meille jokaiselle annetaan tietyt etsikkoajat, jolloin Jumala erityisesti kutsuu meitä pelastukseen. Silloin on hyvä tulla uskomaan Häneen. Mutta jos emme silloin ota ilosanomaa vastaan, se on vaikeampi myöhemmin tehdä. Pyytäkäämme silloin, että Jumala antaa meille uuden etsikkoajan, jotta voisimme tulla Hänen lapsekseen.

Saimme laulaa myös yhdessä hengellisiä lauluja bändin säestyksellä. Illan päätteeksi saimme juoda kupposen kuumaa ja se lämmittikin mukavasti kun olimme olleet ulkona tuulen tuiverruksessa Gospelia kuuntelemassa.

Gospel-ryhmän kanssa suunnattiin jo katse tulevaisuuteen ja heitimme ajatusta järjestää kirkonkylällä musiikkivoittoinen tapahtuma tulevana syksynä. Milloin, se selviää kun seuraat tätä "uutiskanavaa".