Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2005
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Tunnelmallinen musiikkihartaus kappelissa

Syysillan musiikkihartaus Kyyjärven siunauskappelissa torstaina 22.9. houkutteli paikalle 60-70 kuulijaa.
Musiikkipainotteisen iltahartauden toteuttivat Salme Tanskanen, Jari Kuusi ja Olavi Vallivaara. Suntion tehtäviä hoiti Alpo Noponen rakentamalla mm. upean "valokäytävän" hautausmaan pääväylän varteen.


Syksy on tullutTyhjyyttä hymyjen takanaSeurakunnan tulevaisuus puhuttaaVapaaseurakunnan tulevia tapahtumiaEkaluokkalaiset siunattiin koulutielleSyystoiminta käynnistyy seurakunnassaPerheiden päivä KyyjärvelläLähetystyötä ja kansainvälisyyttäYö ja nuoret

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven seurakunnan tulevaisuus

Olavi Vallivaara

Seurakuntailta luottamushenkilöille ja seurakuntalaisille kirkon seurakuntasalissa torstaina 29.9.2005 klo 19. Kahvitus klo 18.30.

Saarijärven-Viitasaaren seutukuntien seurakuntien yhteistyöprojektin vetäjä, lääninrovasti Olavi Vuori, puhuu aiheesta: "Mikä on kappeliseurakunta?" Tilaisuus on tiedotus- ja keskusteluilta. Mikä on seurakuntamme tulevaisuus? Väki vähenee,taloudelliset voimavarat ehtyvät. Vaihtoehtoja on vielä useita.Liitymmekö kappaliseurakunnaksi Karstulaan, Saarijärveen, Alajärveen vaiko Perhoon? Muodostetaanko koko Saarijärven rovastikunnan kokoinen yksi seurakunta tai perustetaanko kokonaan uusi Suomenselän seurakunta tai sitten jäädään itsenäiseksi jatkamaan vähäisine voimavaroin? Jotain varmasti tapahtuu lähivuosina.Kyyjärven kunnan ratkaisut ovat sidoksissa seurakuntaan. Minne kunta liittyy sinne seurakuntakin kirkkolain mukaisesti liittyy. Tulkaa mukaan keskustelemaan!  - "Viisaus ei ole yhdessä päässä, vaan se on ripoteltu ympäri kylää!"