Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kirkkovaltuuston joulukokous

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuusto kokousti keskiviikkoiltana 19.12. jouluisissa merkeissä. Joulupuuro, torttukahvit, jouluevankeliumi ja joululaulut kuuluivat ohjelmaan Kivirannassa. Jouluisen tunnelman lisäksi painavana asiana käsiteltiin ensi vuoden talous- ja toimintasuunnitelma.


Joululaulut kajahtivat kirkossaJoulujuhla kirkossaKauneimmat joululaulut 40. kerranItsenäisyyspäiväSuomi-gospelia PerhossaSeurakunta kiristää vyötäSeurakunnassa tapahtuuAdventista jouluun

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Seurakunta kiristää vyötä

3.12.2012 Olavi Vallivaara

Kyyjärven kirkkoneuvosto esittää valtuustolle tarkan euron talousarviota. Toiminta jatkuu entisellään ja työntekijät, mutta ylimääräisiä menoja suitsitaan pois. Investointeja tehdään hankesuunnitelman mukaisesti.

Seurakunnan käyttömenojen loppusumma on 371.268 euroa, joka on hieman pienempi kuin tälle vuodelle. Vuosikate on niukasti positiivinen 1077 euroa, mutta tilikauden tulos jää alijäämäiseksi -12.245. Talousarvio on rakennettu jo kahdenkymmenen vuoden ajan 1,75% veroprosentin mukaisesti. Investointeina ensi vuodelle on kirkon aidan korjaus ja Pappilan katon uusiminen. Kirkkoa lämmitetään talviaikanakin ja toimintaan osoitetaan riittävästi varoja kuten aikaisemmin. Kanttori saa hankkia nuotit, urut viritetään ja toimintaympäristä pidetään kunnossa. Seurakunnan kiinteistöjen myynnistä keskusteltiin - ajankohta on varmasti tulevaisuudessa, mutta ei vielä. Kyyjärven seurakunnassa on syksyllä Piispantarkastus 27-29-9.2013. Kirkkoneuvosto oli hyvillään seurakunnan toiminnasta, joka ulottuu myös kaikille kylille. Hyväksyttiin jumalanpalvelus- ja kolehtisuunnitelma tulevalle talvikaudelle. Kirkkoneuvosto käsitteli kappelinkellojen piirustuksia ja paikkaa ja lähetti asian eteenpäin ja mahdollisesti alistettavaksi kirkkohallitukselle, mikäli se katsoo asian niin vaativan. Tämä kirkkoneuvoston kokous oli kaksivuotiskauden viimeinen ja kirkkovaltuusto valitsee ensi vuoden alussa uuden kirkkoneuvoston vuosiksi 2013-14.