Kyyjärven verkkolehti | huhtikuu 2009
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Fox-vartion luovuusmerkki

2.4.2009 Fox-vartio/ Irma Mäkelä / Mediamyllärit

Partion uudet ohjelmat ovat tulleet.

Kyypartiossa aloitimme kevään harjoittelemalla ja tutustumalla uusien ohjelmien sisältöön. Uuden ikäkausijakauman myötä me Fox-vartiolaiset kuulumme tarpojiin. Ohjelmassa halusimme valita luovuuden, jonka tavoitteena on harjoitella luovaa ajattelua ja ongelmanratkaisua, kerätä esiintymiskokemusta, sekä oppia uusia kädentaitoja. Lisäksi luovuuteen kuuluu vielä mediataidot, toimittaja ja valokuvaus ja partio netissä.

Päätimme tehdä nukketeatteriesityksen, johon tietysti tarvitaan nuket, tarina ja yleisö. Yleisöksi kysyimme Muksulan väkeä. Onneksi he lupautuivat katsomaan pientä esitystämme. Siis ei muuta kuin tuumasta toimeen. Nuket ja tarina kehittyivät yhtäaikaisesti, vaikka esitys oli lyhyt niin nukkejen valmistamiseen kului 3 partioiltaa. Tarina kertoi Timppa pojasta, joka asui vanhempiensa kanssa syrjäisellä seudulla, jossa häneltä puuttui leikkikaveri. Marjamatkalla Timppa ensisäikähdysken jälkeen tutustui Erkki karhuun, joka muutti Timpan kaveriksi heidän kotiinsa.

Lopuksi valokuvasimme nuket, siirsimme kuvat muistitikulle, kirjoitimme tämän jutun ja marssimme Nopola Newsiin, jossa Irman opastuksella saimme tämän jutun julkaistavaksi.

Suuri kiitos Muksulan väelle, että saimme tehdä teille esityksemme. Samoin kiitos Nopola Newsille opastuksesta, näin pystyimme suorittamaan haasteellisen luovuusmerkkimme ja pääsemme uuden merkin suorittamiseen.