Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Saunakylän kinkerit oli Heloahossa

25.3.2011 Olavi Vallivaara

"Kevätmyräkkä" oli parhaimmillaan, kun kokoonnuimme Heloahoon kinkereille torstai-iltana 24.3.2011. Matti isäntä oli pari kertaa ennen kinkereitä aurannut tien ja hyvinhän me päästiin perille kinkeritaloon.

Juttu luisti kinkereillä. Puhuttiin kinkeriaiheista ja vähän muustakin. Mielenkiintoinen vanha valokuva seinällä puhui meille Heloahon suvun historiasta, jota Matti meille tarkemmin selvensi. Kirkkoherra puhui Raamattu ja katekismusaiheesta. Yhdessä keskusteltiin aiheesta: "pyhä". Pyhäpäivä koetaan vieläkin tärkeäksi. Jumala, Jumalan sana, kirkko, kirkolliset toimitukset ovat pyhiä yhä edelleenkin. Kanttorina toimi Saima Kytölä ja diakonissa Riitta Kytölä puhui vuoden 2011 yhteisvastuukeräyksen kohteista. Hän kirvoitti meitä myös ajatuksiin yksinäisyydestä. Seurakunnan itsenäisyys koettiin merkittäväksi asiaksi. Seurakunnan ilmoitukset Torstai-lehdessä on aivan ok juttu. Säästö on tuntuva. Muualla asuvat Viispiikkisen tilaajat ovat asiasta pahoillaan.

Päätettiin kokoontua täydenkuun aikana toukokuussa 19.5.klo 19 Valkeislammen kodalle pitämään yhteisvastuujuhlaa. Heinäkuussa sunnuntaina 17.7.klo 11 pidetään jumalanpalvelus Valkeislammen kodalla. Todettiin myös, että jos jotain muutoksia tulee niin tässä Nopolanewsissä ne voi nopeasti ilmoittaa. Kiitoksia isäntäväelle, Matille ja Inkerille, kinkereistä ja hyvistä tarjoiluista! Epäilyksistä huolimatta selvisimme kinoksista kotiin aivan normaaliin aikaan, eikä muutkaan vieraat tainneet jäädä myrskyn kouriin.